2777
2789

کنکوریم 

تخته ندارم تو سرامیک با ماژیک مینویسم 

دوماه پیش ب بابام گفتم دوتا ماژیک ابی قرمز برام اورد 

چند روز پیش داداشم اومد گفت براش ریاضی بگم ماژیکو دید گفت من میبرمش گفتم ک نه من با اون تمرین میکنم نمیدم 

اونروز گذشت من خواستم باهاش ریاضی بنویسم هرکاااررری کردم پیداش نکردم تمام اتاقا رو گشتم پیدا نشد قسم دروووغ میخوره میگه نبردم ولی مطمعنم کار خودشه

از اون طرف باز دیروز صبح میخواست ریاضی بنویسه نوک اتودش تموم شده بود من یه اتود شکل امپول داشتم با نیت قبولی خریده بودمش وقتی دستم میگرفتم خیلیی حس خوبی داشتم (اصلا نمیخوام دکتر شم ولی قشنگ بود با نیت قبولی خریده بودم  خیلی برام با ارزش بود ۱۵ روز منتظر بودم بدستم برسه چون شهر خودمون نداشت)

دیروز گفت بده باهاش بنویسم دادام نوشت من دیگه یادم رفت ازش بگیرم ظهر دنبالش گشتم دیدم نیستش بردتش مدرسه 

دیشب بش گفتم عزیزم میشه اتود منو بدی اونی ک حااال نداشت از سرجاش بلند شه بره کتاباش بیاره با حال هراسان بلند شد گفت وایسا ببینم بردمش یا نه!!!!!!!!+!در صورررتی من مطمعن بودم برده 

منم گفتم نه بشین خودم پیداش میکنم بزور کیفو از دستش کشیدم پیداش کردم

امروز صبح خواستم باهاش بنویسم دیدم کار نمیکنه ۴ تا نوک تو قسمت سرش بوووددد ...اونارم دراوردم ولی دیگه کار نکرد😭😭😭😭😭😭😭😭😭خیلیی دوسش داشتم الان متوجه شدم دیرکزم میخواست سر به نیستش کنه مثل همون ماژیک قسم بخوره بگه من نبردم😭😭😭

سر صدا کردم مامانم میگه خفه شو کصافط تو الان ۴ ساله تو این اتاق درس میخونی هیچی نشدی خاک تو سرت حق نداری صدات دربیاد 😭😭😭😭کاش من میمردم 

بخاطر اون ماژیکه نیسم درسته ناراحتم ولی میتونم باز بخرم اما این اتود رو دیگ نمیتونم بخرم حتی اجازه ندارم بیرون و بازارم برم دیگه بتونم بخرم😭اول صبحی بلند شدم کلی شکرگزاری و حال خوب داشتم ولی گند زده شد به همش از مامانم خیلی ناراحتم ک مه وایسید داداشتون سوارتون شه شما هم جیکتون در نیاد چون کنکور قبول نشدی همه باید زور بت بگن 😭😭ادم ک نکشتم مستحق این رفتارا باشم ی کنکور قبول نشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین کنکورت ۹۹ بود اسی؟ درکت میکنم کامل 

اره اولین کنکور ۹۹ من یه خوابگاهی بودم ک از ۱۶ سالگی تو خوابگا درس میخوندم اونجا همه ش مث برده برا ی جا خواب یا باید سرویس و حموم و سلف میشستیم یا باید سبزی پاک میکردیم تا بتونم تجربی بخونم اینقد گریه کردم گفتم بیاید منو ببرید نیومدن گفتن بمیری هم نمیایم الانم ک قبول نشدم زبونشون فقط برام درازه

زیر کابینت رو گشتی ؟ 

تو اتاق خودم گم شد دقیقا از اون روز دیگ ندیدمش زیر تخت و رگال و کمد و پتو همه جا گشتم ولی کار خودشونه میبرن ک من عصابم خورد شه سرصدا کنم هی حرف و سرکوفت بشنوم

تو اتاق خودم گم شد دقیقا از اون روز دیگ ندیدمش زیر تخت و رگال و کمد و پتو همه جا گشتم ولی کار خودشون ...

یه حرف بگم بخندی ..‌خرافات قدیمی هاست ...البته

ما یه رسمی داریم دُم‌شیطون رو گره میزنیم گمشده ها پیدا میشن ...گوشه ی روسری ت رو گره بزن 😅

تکرار و تلقین
اره اولین کنکور ۹۹ من یه خوابگاهی بودم ک از ۱۶ سالگی تو خوابگا درس میخوندم اونجا همه ش مث برده برا ی ...

چرااا رفتی خابگاه؟ چرا همچین کردن ..

ببین کلا همینطورن تنها نیستی فقط سعی کن گوشاتو ببندی روی حرفای منفیشوت و فقط تلاش کنی تمومش کنیی

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍