2777
2789
عنوان

با طلاق و جدایی والدینم چجوری کنار بیام؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 92 پست
الانم از طرز حرف زدنت معلومه هیچی حالیت نی موفق باشی

مرسی بخاطر حرفت 

از نظر روحی تو جو خوبی نیستم فشار رومه 

تاپیک زدم چند نفر کمکم کنن حتی باحزفاشون 

حتی از این زاویه نگاه نکردی که طرف دلش پره ناراحته غمگینه

که اینطوری حرف میزنه 

یکاره میگی هیچی حالیت نیست 

من که سپرردم به خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اسی برا بچه سخت تره اشتباه نکن😔

برا بچه سختتره از لحاظ عاطفی اما اجتماعی رو متوجه نمیشه

اما برای بزرگ تو اجتماع سختتره چون حالیت میشه بخصوص واسه ازدواجت خیلی سخت میشه چون خودم تو همین موقعیتم

منظور من این بود به حرف آسونه که بتونم اهمیت ندم  اما تو عمل سخته  از حرف  زدن شما ...

عزیزم‌من اومدم قشنگ برات توضبح دادم وقتی اینجور حواب میدی قطعا منم بهم برمبخوره در هرصورت ایشالا مشکلت حل بشع   

اینم راحت نیست اما بچگی خیلی سخت تره.فقط میبینی زندگیت از هم داره می پاچه بدون اینکه بفهمی چرا.و این ...

باور کن آدم از یه سری چیزا ناآگاه باشه خیلی بهتره 

خیلی راحتتره 

بیخبری و خوشی 

من همیشه ترجیحم این بود کودک بودم و جداشده بودن

سخته

منم طعمش و چشیدم 

و متاسفانه باید بگم

این زخم و این غم قرار نیست

فراموش بشه

یا حتی کمرنگ بشه

فقط این ماییم که باید یاد بگیریم سخت تر بشیم...

سعی کن روی علایق فردیت بیشتر تمرکز کنی

و به این فکر کنی 

خب اوکی این اتفاق افتاده

و اونا این حق و دارن نخوان باهم ادامه بدن

شاید تو یا من هم در آینده نتونیم یک زندگی و ادامه بدیم و بخاطر بچه نباید بسوزیم...

باید بذاری این دوره طی بشه و تو هم سعی کنی دغدغه هات و تغییر بدی وگرنه این غم نابودت میکنه مثل من که یک عمره زندگیم تباه شده 

بخاطر خودخواهی پدر و مادرم ...

خداییش؟ دقیفا همسن من ؟ الان زندگیت چطوره؟ خوبی؟ همه چی اوکیه یا ...

الان یکی دو سالی هست کلا خودمم مستقل زندگی میکنم 

سخته دیگه بخصوص از لحاظ اقتصادی و مالی. دستت به هیچ جا بند نیس

البته میگم من کسیو ندارم اگر پدر مادرت باهات خوبن یا کس دیگع تو اشناها هواتو داره ۵۰ درصد از من جلوتری 

من خودمو خدام

سخته اما بزرگش نکن واسه خودت.تصمیم بگیر باکدوم میخای باشی.یا اینکه یه مدت با پدر یا مادرت باش ببین با کدوم بهتری

اصلنم تو دعواها خودتو دخالت نده یا طرفداری نکن.موضع نگیر اصلا

میگم که سخته اما سخت ترش نکن واسه خودت.زیادی فکر نکن بهش.به فکر آیندت باش.همش نشین نگو بخودت دارن طلاق میگیرمن زندگی من فلانه بهمانه

سخته منم طعمش و چشیدم  و متاسفانه باید بگم این زخم و این غم قرار نیست فراموش بشه یا حتی کم ...

اینکه تمرکز ندارم سر کنکورم 

اینگه همش فکرم مشغوله طبیعیع؟

اینکه الان جا بزنم و منفعل بشم تا این دوره طی بشه بنظرت خوبه؟ یا نه درسمو بخونم؟ ادامه بدم؟

اخه اگه نخونمم راهی ندارم بیکار و علاف باید بشینم تو خونه فکر رو فکر 

اما سردرسم تمرکز ندارم 

خیلی حس بدیه

مرسی بخاطر حرفت  از نظر روحی تو جو خوبی نیستم فشار رومه  تاپیک زدم چند نفر کمکم کنن حتی ...

عزیزم تو داری میگی کاشکی منم بچه بودم هیچی حالیم نبود خودت فکر کن یه بچه ۸ساله براش سختره یا یه ادم ۲۱ساله که داره وارد اجتماع میشه 

من حتی دوستام وقتی میفهمیدن بچه طلاقم ولم میکردن

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
میگم که سخته ... ولی فک نکن برا بچه راحت تره. اتفاقا سخت تره. کاش مادرا مثل قدیم بودن یه کم ایثار می ...

گلم الان فقط کم طاقت شدن خانم ها باعث جدایی نمیشه. اقایون هم مردونگی شون کم شده. راحت تر به خانواده بی احترامی و بی توجهی می کنن. من نسل قدیم رو می بینم دهه 40 به قبل چقدر مردهای بسازی بودن. خانم ها هم همین طور. ولی الان اقایون به نظرم بعضی هاشون از خانم ها پر توقع تر شدن. فرهنگ مون افت کرده. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿