2777
2789
عنوان

با طلاق و جدایی والدینم چجوری کنار بیام؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 92 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر مادرت جداشدن؟ چند سالتربود؟

آره . ۲۰ سالم بود . الان حدود ۵سال گذشته

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
چی میگی؟ اگه راحت بود این وقت صبح فکرم مشغول نبود  اگه راحت بود انقد تاپیک نمیزدم  اگه ...

الانم از طرز حرف زدنت معلومه هیچی حالیت نی

موفق باشی

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
من الان تو شزایطشم الان تو موقعیتشم سخته دیگه  الکی نیست که  طلاق طلاقه  بچه و بزر ...

میگم که سخته ... ولی فک نکن برا بچه راحت تره. اتفاقا سخت تره. کاش مادرا مثل قدیم بودن یه کم ایثار میکردن😔

چی میگی؟ اگه راحت بود این وقت صبح فکرم مشغول نبود  اگه راحت بود انقد تاپیک نمیزدم  اگه ...

اینم راحت نیست اما بچگی خیلی سخت تره.فقط میبینی زندگیت از هم داره می پاچه بدون اینکه بفهمی چرا.و این نا آگاهی خیلی دردناکه