پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 عنوان دوراب زیادبچه...چکارکردین مامانابیایدسنومونگاکنید😔😭 483 بازدید | 16 پست ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭 1402/11/03 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5662 کیسه آبم پاره شد تو ۳۶ هفته سر هردو زایمانمآب کم بخور نیمه نشسته بخواب (خیلی مهم) ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 آب کم بخور میگه شکم ولگن نی نی اب گرفته😭 ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 کیسه آبم پاره شد تو ۳۶ هفته سر هردو زایمانم آب کم بخور نیمه نشسته بخواب (خیلی مهم) ازهفته چندمتوجه شدی زیادشده نیمه نشسته چ جوری بخابم ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
رهگذر۹۸ عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 2442 میگه شکم ولگن نی نی اب گرفته😭 خواهرزاده منم اینجوربود .ولی آب روزی یکی دولیوان میخورد و نمیدونم چ دارویی بش دادن.بچش بی مشکل دنیا اومد
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 خواهرزاده منم اینجوربود .ولی آب روزی یکی دولیوان میخورد و نمیدونم چ دارویی بش دادن.بچش بی مشکل دنیا ... واقعا خداکنه نی نی منم سالم ب دنیابیادخیلی سختی کشیدم ودارم میکشم دوران خیلی سختی دارم میگذرونم 😭 ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
رهگذر۹۸ عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 2442 واقعا خداکنه نی نی منم سالم ب دنیابیادخیلی سختی کشیدم ودارم میکشم دوران خیلی سختی دارم میگذرونم 😭 نگران نباشدکترچی گفت بهت
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 نگران نباش دکترچی گفت بهت هنوز ب دکترنشون ندادم فردامیبرمش ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5662 ازهفته چندمتوجه شدی زیادشده نیمه نشسته چ جوری بخابم ۳۲یعنی تخت نخوابزیر سرت و کمرت ۷،۸ تا بالش بزار که نخوای تخت بخوابی و نشسته بخوابی در هر صورت به کمرت نزار فشار بیاد این خیلی مهمهدکتر ک به من اینو گفت بازم شما با دکترت مشورت کن ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 ۳۲ یعنی تخت نخواب زیر سرت و کمرت ۷،۸ تا بالش بزار که نخوای تخت بخوابی و نشسته بخوابی در هر ... باشه گلم ازشما عددش چندبود؟؟؟مث من زیادبود ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5662 باشه گلم ازشما عددش چندبود؟؟؟مث من زیادبود عزیزم یادم نیستبرای سال ۹۹ هستشولی یادمه خیلی زیاد بود ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 عزیزم یادم نیست برای سال ۹۹ هستش ولی یادمه خیلی زیاد بود اهابد ب من گفت لگن وشکم نی نی هم اب گرفته این منوبیشترنگران کرده ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5662 اهابد ب من گفت لگن وشکم نی نی هم اب گرفته این منوبیشترنگران کرده نه بابا چیزی نیست از این چرت و پرتا زیاد میگنانشالله بچت سالم بیاد بغلت ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 نه بابا چیزی نیست از این چرت و پرتا زیاد میگن انشالله بچت سالم بیاد بغلت واقعا🤲😭ان شاءالله برای نی نی جانم دعاکن ابجی ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭