تولدت مبارک دختر خوشگل و خوب سرزمینم
انشالله همین امشب که تولدته یه صفحه طلایی از دفتر زندگیت گشوده بشه که توش زیباترین تقدیر و اتفاقات و کلی لحظات خاطره انگیز نوشته بشه... امیدوارم سال دیگه همین موقع آرزوهات تبدیل به خاطره بشن برات و آرزوهات همسو با خواست و مشیت خداوند باشه...
گفتی نصیحت و توصیه؟
۱)درس و درس و درس...هیچی مهم تر از درس نیست جانم
۲)تو انتخاب دوست خیلی دقت کن لطفا و به هیچ دوستی صد در صد اعتماد نکن و رازهات رو بهشون نگو که آتو دست رفیقای نارفیق ندی
۳)فراموش نکن بهترین و دلسوزترین رفیقت پدر و مادرت هستند البته بعد از خدا
۴)خواهش میکنم تو سن کم درگیر روابط دختر پسری نشو و گول دوستت دارم گفتنای الکی پسر جماعت رو نخور... ذات اکثر پسرا خرابه و بیشترشون فقط دنبال سوءاستفاده هستند
۵)اول به تحصیل و کسب جایگاه شغلی و درآمد فکر کن بعد ازدواج
۶)زبان انگلیست رو تکمیل و تقویت کن حتماً
۷)کنار درس حتماً یه مهارت یا هنر که مورد علاقته آموزش ببین علی الخصوص اگر مهارتی کسب کنی که در آینده بتونی روش به عنوان یه منبع درآمد (جدای از رشته تحصیلی و آکادمیکت و شغل آینده ات) حساب کنی نور اعلی نور میشه
۸)تا جایی که میتونی شاد باش،بخند،از جوونیت لذت ببر و قدردان تک تک لحظاتت و تک تک نعمتایی که خدا بهت داده باش،مهربون باش و به دنیا و اطرافیانت و جهان هستی عشق بورز تا عشق دریافت کنی، خوش باش اما درعین حال برای خودت یه چارچوب خودخواسته تعیین کن تا از اصالت و متانت دخترونه ات پات رو فراتر نذاری
خیلی زیاد شد اما تجربه ۳۰ سال زندگیم رو گفتم دختر گل
بازم تولدت هزاران بار مبااااارک🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎂🎂🎂🎂🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸 بدرخشی مثل الماس💎💎💎