2777
2789

کارما همون زمین گرده 

از هر دست بگیری از همون دست پس میدی 

یا عدالت خداست 

چیز خاصی نیست 

یکی رو هل بدی بخوره زمین خودتم هل میدن میوفتی 

به کسی بخندی یه روز به تو میخندن 

به کسی کمک کنی به خودتم کمک میشه یه روز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت چیه که کسی رو دیدیم تاوان و کارما پس بده یا نه؟؟ 

اولیش خودمون. من ، شما . خودت تا بحال کارمای اعمالتو پس ندادی؟؟؟؟

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
منظورت چیه که کسی رو دیدیم تاوان و کارما پس بده یا نه؟؟  اولیش خودمون. من ، شما . خودت تا ب ...

منظورم کاملا مشخصه کسایی که بد کردند در حق دیگری ، در حق خودم ظلم کردم ولی در حق کسی نه خدا رو شکر 

زیاد دیدم 

یکی بود همه رو اذیت میکرد ، خدا زد شوهرش طلاقش داد خیلی می‌سوخت چون نمیخواست طلاق بگیره ،

یکیو میشناسم سفید پوست بود به همه می‌گفت سیاه سوخته و از این حرفا ،خدا زد شوهرش سیاه سیاه ،بچه شم سیاه سیاه شد دیگه به هیشکی نمیتونس بگه سیاه 

یکی ام بود دو تا دختر خیلی خوشگل داشت خیلی فخر فروشی میکرد به همه می‌گفت زشت ،خدا زد دامادش انقد زشت شد همه همین حرفو بهش زدن

منظورم کاملا مشخصه کسایی که بد کردند در حق دیگری ، در حق خودم ظلم کردم ولی در حق کسی نه خدا رو شکر&n ...

نمیتونم این حرف رو بپذیرم با کمال احترام برای شما

مگر اینکه باور کنم شما معصوم و بی گناهی مثل یک امام

در غیر اینصورت ، و اگر یک انسان عادی هستید مثل من مثل همه ی انسانهای عادی ، پس واضحه که گناهان متعددی مرتکب شدید . مثل همه ی انسانها. و هر گناهی حتی به اندازه ی ارزن تاوان و کارما داره

کارما فقط برای ظلم به مردم نیست. 

همون ظلم به نفست و به خودت،   که اشاره کردی ،کارما داره.

کشتن یک مورچه در حالیکه هیچ آزاری بهت نرسونده ، کارما داره.

کوچکترین کلمه ی غیبت کردن و غیبت شنیدن کارما داره 

هراران گناه ریز و درشت هست که تک به تکشون کارما داره

مگر اینکه از هر گناهی خودمون رو بری و پاک بدونیم و ادعای پیامبری کنیم.

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
نمیتونم این حرف رو بپذیرم با کمال احترام برای شما مگر اینکه باور کنم شما معصوم و بی گناهی مثل یک ...

عنوان تاپیک چیز دیگه س ، تحمیل عقاید نیست پذیرش و عدم پذیرش شما رو من مسئولش نیستم عقاید و طرز افکار متفاوته و همینطور هرکسی میدونه ایا رفتاری انجام داده که کارما پس بده یا نه

این تاپیک عنوانش کارمایی که دیگران با صدمه زدن  ناحق به دیگران تاوانش رو دادن و کارما پس دادن