2777
2789

امروز رفتم دنبال خواهرم از مدرسه 

هرچی دنبالش گشتم ، منتظر موندم نیومد که نیومد 

دیگه واقعا نگران شدم ، داشتم میرفتم سمت خونه 

دیدم آروم آروم از پشت سر داره میاد 

البته کلا همیشه اولین نفره از مدرسه بیرون میاد ، اصلا سابقه ی همچین چیزی نداشته 

گفتم چیشده و اینا اولش نمیگفت دیگه زد زیر گریه

بعد گفت امروز از دفتر برای کارای فرهنگی یه مدرسه خواستن شون ، خواهر منو ۳ نفر دیگه از کلاس شون رفتن

میگفت جمعا ۲۰ نفر اونجا بودن 

دیگه دیر شده برن سرکلاس ، وقتی رفته کیف شو بیاره گفته سلام خانم معلم روز بخیر ، معلمش جواب نداده 

گفته خانم غیبت نزارین ناظم و معاون پرورشی در جریانن 

معلمه گفته به من ربط نداره من غیبت گذاشتم

خواهرمم شرح کارایی اونجا انجام دادن گفته

معلمه با صدای بلند گفته تو نفهمی ، نمیفهمی میگم به من ربط نداره

خواهرمم گفته باشه ، رفته وسایلاشو جمع کنه بیاد پایین 

معلمه گفته بخاطر بیشعوریت به مدیر مدرسه میگم 

خواهرمم گفته من بی ادبی یا بی احترامی نکردم 

دیگه معلمه رفته 

اینم بگم خواهرم کاملا بی آزار و آرومه

کلا این معلمه باهاش لج میکنه 

بنظرتون فردا برم پیش مدیرشون ؟

چی بگم 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

عزیزم کلاس چندمه؟

اول با خواهرتون صحبت کنین از بیشعوری بعضی معلما سریع ناراحت نشه الکی غصه نخوره معلما خیلی‌هاشون همینن باید جلوشون پررو بود فقط .

شما هم فردا برو مدرسه به مدیرشون بگو شما وقتی بچه ها رو از کلاس میارید بیرون برای کاراتون وظیفه دارید به معلما بگید و اونا رو در جریان بزارید تا معلمتون بدون دلیل همچین توهینی نکنه و حتما بهشون بگید که همون لحظه معلم رو بیارن و جلوی شما براشون توضیح بدن و اون معلم اگر شعور داشته باشه باید از خواهرتون معذرت خواهی کنه . و اگر مدرسه غیردولتی هست به مدیر بگو ما شهریه نمیدیم که معلم هر جوری دلش خواست با بچه رفتار کنه و اگرم دولتی هست بگین معلم قراره شخصیت بچه ها رو بسازه قراره بهشون یا  بده تو جامعه چجوری باشن اگر معلم دهنش رو باز کنه هر چیزی دلش میخواد بگه و به بچه بگه نفهم و بچه رو جلوی بقیه تحقیر کنه تا ابد تو ذهنش این رفتار میمونه و احساس بدی میگیره 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کلاس چندمه؟ اول با خواهرتون صحبت کنین از بیشعوری بعضی معلما سریع ناراحت نشه الکی غصه نخوره مع ...

کلاس دهمه 

خیلی دل نازکه سریع میفته گریه 

ممنون از راهنمایی تون 

این دل نازک بودنش و گریه کردنشو چطور ترک کنه؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
کلاس دهمه  خیلی دل نازکه سریع میفته گریه  ممنون از راهنمایی تون  این دل نازک بودنش ...

منم تا پنجم دبستان خیلی دل نازک بودم بعدش رفتم ششم سریع معلم چیزی میگفت خودم جوابشو میدادم که دیگه ادامه پیدا نکنه با خواهرتون صحبت کنین بگین کلاس دهم یعنی ۲ سال دیگه قرار به سن قانونی برسه و خودش تو جامعه باشه پس باید حق خودشو بگیره همیشه و با گریه کردن هیچوقت تو هیچ جا نمیتونه برنده بشه دل نازک بودن خیلی خوبه اتفاقا ولی تو جای مناسب باید باشه بهش بگین گریه و ناراحتی اصلا اشکالی نداره ولی جلوی آدم بی شعور اونم میتونه پررو باشه و اون لحظه به هر طریقی شده حقش رو بگیره و گریه کردن فقط باعث میشه طرف از اینکه تونسته ناراحتش کنه خوشحال بشه.

شمام این بار برید مدرسه حل کنین موضوع رو ولی بهش بگید از این به بعد هیچوقت اینکارا رو انجام نمیدین (البته فقط برای اینکه احساس بزرگ شدن بگیره) بگین مشکلات رو براتون مطرح کنه و مشاوره میدین بهش و همیشه پشتش هستین ولی تو این جامعه خودش باید جلو بره و جواب آدما رو بده❤

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

منم تا پنجم دبستان خیلی دل نازک بودم بعدش رفتم ششم سریع معلم چیزی میگفت خودم جوابشو میدادم که دیگه ا ...

ممنون از نظرتون گلم 

خیلی خوب بود 😍♥️

چشم حتما باید صحبت کنم باهاش

ممنون از نظرتون گلم  خیلی خوب بود 😍♥️ چشم حتما باید صحبت کنم باهاش

قربونت برم عزیزم خواهش میکنم❤❤