2777
2789
عنوان

بارداری دوم از اولی بهتر میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 43 پست
چقدر خوب عزیزم اره اولش همیشه یکم سختی داره و بچه ها حسادت و ... ولی خیلی اوکی میشن بعدا  خدا ...

ممنون عزیزم انشالله سالم و صالح بده انشالله بچه جاریمم دختر باشه خیلی دختر دوست دارن دوتا پسر دارن

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
خدا از دهنت بشنوه مدام نگرانم اگر کیسه ابم پاره بشه چی؟ وزن بچه هم دو کیلو بود دیروز که سونو رفتم. ه ...

فدای سرت چی میشه فک میکنی؟ بخدا و اگ برمیگشتم ب عقب حتی ۱ درصد هم استرس نداشتم 

گر نگهدار من ان است ک من میدانم   شیشه را در بغل سنگ نگهمیدار 

بابا خدایی ک اون بالاسره خدایی ک بچتو تا ۳۳ هفته اورده جلو 

مطمئن باش اون خدایی ک برگ درخت بدون اجازه شنمیریزه قطعا حواسش ب تو و بچت هس و هررررررچی پیش بیاد خیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم انشالله سالم و صالح بده انشالله بچه جاریمم دختر باشه خیلی دختر دوست دارن دوتا پسر دارن

اتفاقا فامیل ماام دوتا پسر داره سومیو بارداره 

اونم فقط دختر میخواد 

ان شاءالله همه ب ارزوشون برسن 

فدای سرت چی میشه فک میکنی؟ بخدا و اگ برمیگشتم ب عقب حتی ۱ درصد هم استرس نداشتم  گر نگهدار من ا ...

ممنونم از انرژی مثبت و دعای خیرت. انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده آبجی♥

همتا اسم خـودمه♥
توکل به خدا خود منم سر اولی راحت بودم سر دومی خیلی اذیت شدم چشمم ترسیده دیگه بچه بیارم

جنسیت شون یکی بوو؟ والا بمن میگفتن بارداریت سخته قطعا زایمانت راحته اونم اتفاقل مزخرف بود خخخخ

ممنونم از انرژی مثبت و دعای خیرت. انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده آبجی♥

قربونت 

فقط لذت ببر از احظه لحظه های بارداریت و لگدهای اون فسقل 

منم دعاکن نفست الان حقه ی کوچولوی پاک و بی گناه داری دعاکن خدا بمنم یکی دیگ بده 

دوتا گل داشته باشم 

قربونت  فقط لذت ببر از احظه لحظه های بارداریت و لگدهای اون فسقل  منم دعاکن نفست الان حقه ...

انشالله به همین زودی خدا ی نی نی سالم و قشنگ بهت هدیه بده عزیزم

همتا اسم خـودمه♥
منم قبل بارداری همین بودم پیش دیابت میشه. اللن نمیتونم قرص بخورم بالا میارم. ناشتام زیر نود ولی یک س ...

ناشتات که خوبه دو ساعت بعد غذاتم باید زیر ۱۲۰ باشه...یکساعته نگیر دوساعته رو چک کن انشالله که به خیر میگذره استرس خودش قند و بالا میبره