2777
2789

تا دلت بخواد تو فامیل و خانواده پولدار دیدم نمیتونم بگم کدوم پولدارتر همگی وضع مالی عالی ضعیف ترین  شون ماهی ۱۰۰ میلیون درآمد داره 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهرزاده دومادمون ک همین چندماه پیش ازدواج کرد شوهرش مولتی میلیاردره عروسیشو توی عمارتی ک محمد رضاگلزارازدواج کردگرفتن ماشینای میلیاردی مسافراتای خارجه خونه های لوس شرکت پتروشیمی وهزارن کارخونه ودفتر دارن

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

پسردایی بابام لوازم خانگی داره خونه های بزرگ و شیک ماشین خارجی سرو وضع توپ دوتام زن داره چون زن اولش بچه دار نمیشد بعد اینکه زن دومو گرفت و چن سال گذشت زن اول  ب اذن خدا باردار شد و الان دوتا پسر داره

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
من بودم ب توام میدادم

اوه اصلا دیگه منو تحویل نگرفت از فردای روزی که ارث بهش رسید کارش شده بود بورس و سهام و خرید خونه و ماشین عمل بینی و سرمایه گذاری و... کلا یه ادم دیگه شد.  دیگه ازون به بعد هم هیچ سراغی ازم نگرفت

پولدار ترین آدمی ک دیدم کسی بود ک براش کار میکردم 

دو تا هتل بزرگ ۵ ستاره داشت و یک هتل چهار ستاره بزرگ 

ی دانشگاه علمی کاربردی هم داشتند با یکی از ایرلاین های هواپیمایی

بنک دار طلا  

کار خونه داشتند 

ی عالمه ملک در دبی ، کانادا ، و … 

ی خونه تو تهران فقط داشت ۸۰۰ میلیارد 

البته ایشون تهران زندگی نمیکرد ساکن مشهد بود 

اصلا ی چیز عجیب و غریب بودن

من آدمی ب پولداری ایشون هنوز ندیدم 

خدایا شکرت 🥹♥️