rooziigolabadi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 56 عنوان حلقه هولاهوپ کی استفاده کرده فوریه 154 بازدید | 16 پست سلامم دوستان خوبم کسی بوده از حلقه هولا هوپ استفاده کرده باشه؟واقعا لاغر کننده س ؟تاثیری داره ؟ کمر رو باریک میکنه؟ رو شکم هم تاثیر داره آیا؟؟؟؟ خدایا شکرت عضو گروه آبی💙💙از تاپیک مانکن های زیبا شروع از ۳ بهمن😎 وزن اولیه ۶۰ 💙 هدف اول ۵۷🤩🔓💙هدف دوم ۵۴�🔓💙هدف سوم ۵۱ 🔒💙هدف نهایی۴۹.۵۰۰🔒😊💙 1402/11/02 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rooziigolabadi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 56 اگه کسی استفاده کرده راهنمایی ام میکنه جواب سوالاتم رو بده خدایا شکرت عضو گروه آبی💙💙از تاپیک مانکن های زیبا شروع از ۳ بهمن😎 وزن اولیه ۶۰ 💙 هدف اول ۵۷🤩🔓💙هدف دوم ۵۴�🔓💙هدف سوم ۵۱ 🔒💙هدف نهایی۴۹.۵۰۰🔒😊💙
سووووووگند عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 2395 من استفاده کردم خوب بود راضی بودم 1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂
rooziigolabadi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 56 سلام بله سلام چه مدت استفاده کردید و چقدر تاثیر داره ؟ اگه تا عید استفاده کنم تاثیر داره؟ خدایا شکرت عضو گروه آبی💙💙از تاپیک مانکن های زیبا شروع از ۳ بهمن😎 وزن اولیه ۶۰ 💙 هدف اول ۵۷🤩🔓💙هدف دوم ۵۴�🔓💙هدف سوم ۵۱ 🔒💙هدف نهایی۴۹.۵۰۰🔒😊💙
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 25681 کمردرد گرفتم ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight
blackandwhite عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 1498 سلام چه مدت استفاده کردید و چقدر تاثیر داره ؟ اگه تا عید استفاده کنم تاثیر داره؟ بستگی به بدنتون و رعایت رژیم غذایی داره
rooziigolabadi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 56 من استفاده کردم خوب بود راضی بودم چه مدت استفاده کردی؟ من دور کمرم ۸۶ هست میخوام کمتر بشه فقط پهلو ها رو جمع میکنه یا رو شکم هم تاثیر داره؟ خدایا شکرت عضو گروه آبی💙💙از تاپیک مانکن های زیبا شروع از ۳ بهمن😎 وزن اولیه ۶۰ 💙 هدف اول ۵۷🤩🔓💙هدف دوم ۵۴�🔓💙هدف سوم ۵۱ 🔒💙هدف نهایی۴۹.۵۰۰🔒😊💙
rooziigolabadi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 56 بستگی به بدنتون و رعایت رژیم غذایی داره کالری شماری انجام میدم ونیم ساعت ورزش هوازی خدایا شکرت عضو گروه آبی💙💙از تاپیک مانکن های زیبا شروع از ۳ بهمن😎 وزن اولیه ۶۰ 💙 هدف اول ۵۷🤩🔓💙هدف دوم ۵۴�🔓💙هدف سوم ۵۱ 🔒💙هدف نهایی۴۹.۵۰۰🔒😊💙
rooziigolabadi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 56 کمردرد گرفتم جدی؟ چرا آخه خدایا شکرت عضو گروه آبی💙💙از تاپیک مانکن های زیبا شروع از ۳ بهمن😎 وزن اولیه ۶۰ 💙 هدف اول ۵۷🤩🔓💙هدف دوم ۵۴�🔓💙هدف سوم ۵۱ 🔒💙هدف نهایی۴۹.۵۰۰🔒😊💙
blackandwhite عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 1498 کالری شماری انجام میدم ونیم ساعت ورزش هوازی خوبه اگه ورزشو بیشتر کنید در کنارش ورزش قدرتی هم برید خیلی بهتره
rooziigolabadi مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 56 خوبه اگه ورزشو بیشتر کنید در کنارش ورزش قدرتی هم برید خیلی بهتره مرسی ❤حتما خدایا شکرت عضو گروه آبی💙💙از تاپیک مانکن های زیبا شروع از ۳ بهمن😎 وزن اولیه ۶۰ 💙 هدف اول ۵۷🤩🔓💙هدف دوم ۵۴�🔓💙هدف سوم ۵۱ 🔒💙هدف نهایی۴۹.۵۰۰🔒😊💙
سووووووگند عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 2395 چه مدت استفاده کردی؟ من دور کمرم ۸۶ هست میخوام کمتر بشه فقط پهلو ها رو جمع میکنه یا رو شکم هم تاثیر ... رو شکم هم تاثیر داره ولی باید از تایم کم شروع کنی ب زدن کم کم تایمت یکم ببری بالا ولی نبایدطولانی بزنی ب کمر اسیب میزنه 1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂