2777
2789
عنوان

دلم داره می ترکه خدایاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 47 پست
اینجا از استان شما خیلی گرمدره هواش نفس گیره،ولی براما که عادت داریم نه،شماهم اگر توی شهر های عرب نش ...

عزیزم من رشته م تربیت بدنیه بین اهواز و بندرعباس دو دل موندم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم نگرانیت رو منتهی پسر من هم توسنجش همین رو گفتند باور می‌کنی با یه شستشو‌گوش مشکل حل شد 

گوشش حسابی جرم داشت همین 

خصوصا اینکه دختر خانومت جدیدا سرما خورده هم بوده 

میشه نتیجه رو به من هم بگی ؟وقتی بردی دکتر

درک میکنم نگرانیت رو منتهی پسر من هم توسنجش همین رو گفتند باور می‌کنی با یه شستشو‌گوش مشکل حل شد&nbs ...

عزیزم .باور میکنی هنوز سرماخوردگی ش ادامه داره ،و دکتر گفت کاملا خوب بشه بعد بیاد برا نوار گوش یا شستشو

عزیزم .باور میکنی هنوز سرماخوردگی ش ادامه داره ،و دکتر گفت کاملا خوب بشه بعد بیاد برا نوار گوش یا شس ...

خوب همین دیگه انشالله که خیره من مطمئنم دخترخانمت دقیقا مثل پسر منه هزار ماشاالله آنقدر گوشهاش تیزه که بیا و ببین

خوب همین دیگه انشالله که خیره من مطمئنم دخترخانمت دقیقا مثل پسر منه هزار ماشاالله آنقدر گوشهاش تیزه ...

ممنون ،والا خودم امتحانش میکنم آروم از هر طرف صداش میکنم یا چیزی ازش میپرسم قشنگ جواب میده ،ان شاءالله که سلامت باشه همه بچه ها سلامت باشن

سلام میشه با من صحبت کنید دارم دیوونه میشم دست دخترم بی دلیل شکسته دو بار بردن اتاق عمل مثل دختر شما ...

سلام عزیزم .دخترت احتمالا استخوانش پوک یا ضعیف نیست ؟چرا دوبار باید بشکنه ؟احتمالا استخوان بند یش ضعیفه.

تقویت‌ش کن ،انجیر خشک ،کله پاچه ،پای مرغ خیلی براش مفیده ،فیزیو تراپ خوب وحرفه ای ببر

سلام عزیزم .دخترت احتمالا استخوانش پوک یا ضعیف نیست ؟چرا دوبار باید بشکنه ؟احتمالا استخوان بند یش ضع ...

سلام نه دخترم دو بار دستش نشکسته یه بار شکسته ولی همون یه بار دو بار رفت اتاق عمل من سرچ کردم شما هم انگار یه تجربه مشابه داشتید 

People are asleep and when they die ,they waken 

سلام نه دخترم دو بار دستش نشکسته یه بار شکسته ولی همون یه بار دو بار رفت اتاق عمل من سرچ کردم شما هم ...

بله دختر من روی فرش افتاد آرنجش شکست ،اول پزشکان گفتن فقط آتل ببنده  بعداز ده روز یه شهر بزرگ رفتم پیش یه فلوشیپ جراحی دست  ایشون گفتن روی غضروف رشدهست باید روز اول عمل میشد.و عمل کردن که استخوانها خیلی ازهم فاصله گرفته بود .مجبور شدن پین بزارن تا بیان کنار همدیگه ،و چندین جلسه فیزیوتراپی پیش دکتری که فیزیوتراپ یکی از تیم‌های ملی بود بردم ،بعداز ۴۰روز پینهارو تو اتاق عمل درآوردن ،البته پوستش به فلز حساسیت داره و جای پینها عفونت هم کرد .که برطرف شد ،۱۰سال گذشته والان اون دست شکسته قوی تراز سالمه اس خدارو شکر

سلام نه دخترم دو بار دستش نشکسته یه بار شکسته ولی همون یه بار دو بار رفت اتاق عمل من سرچ کردم شما هم ...

اصلا نگران نباش دکتر خوب ببر آن شاءالله خوب میشه،من یه تابستونمو براش گذاشتم و نتیجه گرفتم ،بچه ها همینن زاویه افتادن وشدت ضربه وارده باعث میزان آسیب میشه همیشه پوکی استخوان نیست .

من یه پراید زد بهم کل ضربه رو پای راستم گرفت ولی نشکست خدارو شکر ولی دخترم روی فرش افتاد وبد افتاد وبد شکست

اصلا نگران نباش دکتر خوب ببر آن شاءالله خوب میشه،من یه تابستونمو براش گذاشتم و نتیجه گرفتم ،بچه ها ه ...

اره دختر منم روی فرش افتاد و دستش رو پین گذاشتن 

توکل به خدا 

نمی‌دونم دور از جون دختر شما من دخترم دو سال بعدش طی یه جریاناتی بردم دکتر روماتولوژی بعدش اونجا مشخص شد که تراکم استخوانش هم پایینه درمان کردم 

الان دوباره ناراحتی داره و لگن سمت راستش درد می‌کنه خیلی غصش رو میخورم 

الهی به حق همین شبا همه بچه ها تنشون سالم باشه 

People are asleep and when they die ,they waken