2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد دوستم افتادم 

می‌گفت من بچگیام خیلی وزن کمی داشتم و بد غذا بودم 

مامانم هی از این دکتر به اون دکتر برد با کلی داروی اشتها آور 

الان باید از این دکتر به اون دکتر برین برا رژیم غذایی و کاهش وزن 

بزار خودش طبیعی رشد کنه 

منم بچگیم وزنم کم بود یهو هم قدم رشد کرد هم وزنم 

خواهر بچه بدغذا رو باید ول کنی من سه تاشو دارم یعنی ده سال زندگیم وجوونیم سر شکم اینا گذشت.امروز جا واکسن دخترم سفت بود بردم بهداشت باور کن یکیشون گفت خودتا داغون کردی ولشون کن دیگه پ کی زندگی میکنی

والامن فعلاراهی پیدانکردم پسرم ۶سالشه ۱۵کیلوعه هیچی نمیخوره ازبس نمیخوره دائم یبوسته ویتامینم میدم&n ...

شاید دلیلش همو.ن یبوسته نافش چک کن بیرون ز دگی نداره اگه زده بیون فتخه همون یبسه اگه ن مال اهنه بهش میدی

شاید دلیلش همو.ن یبوسته نافش چک کن بیرون ز دگی نداره اگه زده بیون فتخه همون یبسه اگه ن مال اهنه بهش ...

نافش سالمه آهن نیست مولتی ویتامین میدم بخدادقت میکنم دوسه روزخوب بخوره قشنگ دفع داره نخوره تا۱۰روزم یبوست میشه تایه لقمه بخوره منودق میده 

پایان هدف آخرخرداد