2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد چیزهایی که توی اینترنت هست میدونید یا بیشتر ؟

نمیدونم تو نت نخوندم چی نوشته.اطلاعاتی از نگهداری پرنده ها دارم.خودمم از چند نوع پرنده نگهداری کردم.سوالی اگه دارید بپرسید.بلد بودم براتون توضیح میدم.

نمیدونم تو نت نخوندم چی نوشته.اطلاعاتی از نگهداری پرنده ها دارم.خودمم از چند نوع پرنده نگهداری کردم. ...

میخوام بدونم چطوری حمامش بدم و چه قدر در روز باید از قفس بیرون بیاد  و اگه از قفس بیرون نیاد چی میشه

جواب ابلهان خاموشیست
میخوام بدونم چطوری حمامش بدم و چه قدر در روز باید از قفس بیرون بیاد  و اگه از قفس بیرون نیاد چی ...

من عروس هلندیم عادت کرده توی ظرفشویی شیر آب رو باز میزارم خودش آبتنی میکنی.

باید حمام جوری باشه خود پرنده دلش بخواد نه اینکه بزور خیسش کنید.چند روش رو امتحان کنید اگه دستی هستش و بهتون عادت داره میتونید توی ظرفشویی یا حمام آبتنیش بدید.اگرم خیلی دستی نیست یه ظرف آب کم عمق توی قفس براش بزارید تا کم کم عادت کنه.

خوب اگه دائم تو قفس باشه فک کنم افسردگی بگیره.طوطی ها حیوون های بازیگوشی هستن نیاز دارن از قفس بیان بیرون و پرواز کنن.حالا حتما هم نیاز نیست هر روز بیاریدش بیرون ولی همون ۲،۳ روز یبار رو حداقل یک ساعت آزادش کنید.