2777
2789
عنوان

تاپیک های انرژی منفی

340 بازدید | 23 پست

چرا نی نی سایت پر شده از تاپیک هایی که بعضی ها  دائم غر میزنن و هی ناشکری میکنن؟

هی میگن میخوام  خ*ود ک*شی کنم هی به جون زندگی غر میزنن

یکی نیس بهشون بگه چتونه بابا

(والا ماهم داریم همین زندگی رو میکنیم و هشتمون گرو نه‌مونه، دیگه اینقدررر غر نمیزنیم

مگه ما داریم رو بال فرشته‌ها زندگی میکنیم که دائم به شما روحیه میدیم؟ چرا ما روحیه داریم و شما ندارید؟ وقتش نشده خودتون حال خودتون رو خوب کنید؟!)

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

من که اصلا وارد نمیشم اشتباها هم وارد بشم سریع خارج میشم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرفیت ادم ها باهم فرق میکنه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

من که اصلا وارد نمیشم اشتباها هم وارد بشم سریع خارج میشم

بابا آدم دلش میسوزه خیلی ها شون دختر بچه‌های زیر ۱۸ سالن! اونا خب تجربه ای ندارن یه چهار تا تجربه باهاشون در میون میذاری پا میشن انگیزه میگیرن،

ولی بعضیا هستن حتی بهشون انرژی میدی هم میگن الکی روحیه نده اصلا اوضاع درست نمیشه😐

منم دیگه قاطی کردم بهش گفتم اوکی اصلا همینجوری ادامه بده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
بابا آدم دلش میسوزه خیلی ها شون دختر بچه‌های زیر ۱۸ سالن! اونا خب تجربه ای ندارن یه چهار تا تجربه با ...

یه سری از تاپیک های این مدلی سرکاریه حتی اگر نباشه خودکشی صرفا گفتنش راحته جراتش رو ندارن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اینجا اکثرا برای درد دل و مطرح کردن مشکلاتشون میان

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

البته سایت به طور عجیبی خلوت شده ، یا من فقط اینطور حس میکنم ؟!

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اینا ادمایی که کسی رو ندارن پیشش حرف بزنن و خودشونو خالی کنن انسان وقتی تو این موقعیت قراره میگیره ...

درسته

ولی بعضی‌هاشون (فقط یه تعداد انگشت شماریشون) اینجورین که هر چقدر هم روحیه میدیم میگن

نخیر اصلا هم درست نمیشه همه چیز افتضاحه و ما فقط باید بمیریم

اون لحظه من😐😐😐😐😒😒😒 باشه خدافظ🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

البته سایت به طور عجیبی خلوت شده ، یا من فقط اینطور حس میکنم ؟!

خیلییی تایپیکا کم شده خیلی 

...

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

هرکس مشکلاتی داره

توقع نداری تو این کشور همه بلبل باشن که

همه یجور افسردن

فقط داریم با مطرح کردن خیلی چیزا خودمون گول میزنیم

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

خیلیا برای درددل فقط اینجارو دارن، ضمن اینکه مشکلات آدما، شرایط زندگیشون و تحملشون در برابر مشکلات متفاوته

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت