2777
2789
عنوان

تاپیک های انرژی منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 23 پست

اصلا بازدید ها هم که به طرز عجیبی پایین اومده، به نظرم گرونیِ نت بی تاثیر نبوده🤔🤔🤔 یعنی همین تعداد پایین افراد از تنوع تاپیک ها کم کرده؟ نظرتون؟

@nazaafarin

@maha1999shz

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
خیلییی تایپیکا کم شده خیلی  ...

بازدید ها و پستها کم شده 

هر چی هم که بیشتر بازدید میخوره بیشتر همون تاپیکای منفیه و یه سری تاپیکای بیخود 

به همون خاطر بیشتر میان تاپیک منفی که بیشتر هم راجع به شوهر و خانواده شوهر هست میذارن چون بیشتر طرفدار داره!

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا كسي كه واقعا به خودكشي فكر ميكنه متاسفانه نمياد مشورت و درددل كنه، متاسفانه واقعا

دوما ميزان حساسيت آدمها و تاثيرپذيري شون از زندگي فرق داره با هم، به همين علته كه خودكشي وجود داره همه جا و توي همه سني و همه شغلي، افسردگي از سرطانم بدتره چون عوارضش ديدنش نيست، خزنده و پنهانه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
اصلا بازدید ها هم که به طرز عجیبی پایین اومده، به نظرم گرونیِ نت بی تاثیر نبوده🤔🤔🤔 یعنی همین تعدا ...

بله عزیزم دقیقاً منم همینو گفتم ، اینم ممکنه ولی قبل از گرونی هم فرق چندانی نداشت 

اینجا یه سری تاپیکای با موضوعات مشخص همش پربازدید میشه اکثراً هم تاپیکای منفی ، به همون خاطره تاپیک منفی زیاد میزنن طرفدارش بیشتره

البته من یه چیزی دیدم اینه تو یه سری دقیقه های کوتاه یهو بازدیدا زیاد میشه بعد چند دقیقه یهو دوباره کم میشه نمیدونم تا حالا متوجهش شدید یا نه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اسی اون عربی امصات

یه حدیثه🌹🙏🏻

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
بله عزیزم دقیقاً منم همینو گفتم ، اینم ممکنه ولی قبل از گرونی هم فرق چندانی نداشت  اینجا یه سر ...

آره یه ساعات خاصی هست ترافیک سایت بالاس، 👌🏻

الهی شبتون خوش و زندگیتون شیرین🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌻🌻🌻