2777
2789
عنوان

من امشب خوشحال ترینم

1105 بازدید | 44 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12835265/کسانی-که-از-خوشی-میگن

اوپرای عزیز یک تاپیک جالب گذاشته بود. این شد که منم اومدم از شادی کوچیکم بگم...

من دانشجوی دکتری هستم و این ترم یک درس عملی 2 واحدی رو تدریس میکنم.

برای این موفقیت خیلی کوچولو خیلی تلاش کردم. خیلی اذیت شدم اما الان در جایی هستم که 20 سالگی خودم رو میدیدم.

کد رهگیری قبولی درخواستم امشب اومد و من خوشحال ترین شدم.

درسته که غم ها و مشکلات زندگی همچنان جاری ان. اما میشه در طوفان غم ها به جرقه های کوچیک شادی هم دلخوش بود.

@خربوریدان  

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خداها شکرت موفق باشی😍😍😍🥺بهترینها برات رقم بخوره برا منم دعا کن بتونن رشته ای که دوست دارم بیارم

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️

یکی از بهترین چیزایی که به این کلاس فکر میکنم اینه که میخوام بچه هام رو ببرم اردو.

خیلی دلم میخواد که مرکز نگهداری از جانبازان عزیز هم ببرم. میخوام این کلاسم علاوه بر بار علمی، بار اخلاقی و معنوی هم داشته باشه.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

خیلی هم عالی😍😍

موفقیت روزافزون براتون آرزو دارم💞💞

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌