2777
2789

اگه میخواید قضاوت کنید لطفا تا اخرش بخونید... 

من و مامانم مجبور میکنه از مادر صد ساله خودش مراقبت کنیم تا خواهراش تو ناز و نعمت زندگی کنن

مامان من با 60کیلو وزن و دیسک کمر مجبوره پیرزن 100کیلویی بلند کنه و پوشاکش کنه.. خونه مون بو گند ادارار گرفته ولی چون خواهراش چندششون میشه ما باید انجام بدیم

دیسک کمر مامانم اوت کرده بهشون میگیم میگه خب چیکارتون کنیم🙂

خواهرش سرما خورده بود ده روز پشت سرهم زنگ میزد حالش میپرسید حالا مامان من یه هفته است افتاده همش میگه هیچیتون نیست دارید ادعا در میارید

من که دخترشم پنج ساله افسردگی دارم خبر نداره. بعد دختر خواهرش یماه افسردگی گرفنه یساله هرروز زنگ میزنه ده دقیقه باهاش حرف میزنه

برا همه غیرت داره جز زن و بچه خودش

برا ما فقط زور و کتک داره . ارزو مرگ خودش و خواهراش دارم... حیف اسم پدر

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین گلم هیچکی به فکر کسی نیست خودتون فقط باید به فکر خودتون باشین .فرداروزی اگه مامانت خدای نکرده کمرش اود کنه زمینگیر بشه کسی هست ازش مراقبت کنه؟؟؟؟؟ بابات درمیادمیگه ازاولشم همینطور مریض بوده و فلان........

باید خودتون به فکر خودتون باشین خب انجام ندین شماهم مامانت بگه نمیکنم یا حداقل تقسیم کنین یا اگه خیلی دلش میسوزه برا مادرش پرستار بگیره براش نکن خواهر نکن

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
خدا صبرتون بده  کاش حداقل قدر بدونه خوبیاتونو

قدر چی:)) تا یچی میگیم تهدید به مرگمون میکنه

ببین گلم هیچکی به فکر کسی نیست خودتون فقط باید به فکر خودتون باشین .فرداروزی اگه مامانت خدای نکرده ک ...

تهدید به مرگ میشیم

تا حالا یبار نشده با روی خوش باهامون رفتار کنه

تهدید به مرگ میشیم تا حالا یبار نشده با روی خوش باهامون رفتار کنه

میگم که تقصیر خودتونه یکبار برای همیشه حق خودتونو بگیرین  

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
میگم که تقصیر خودتونه یکبار برای همیشه حق خودتونو بگیرین  

تو نمیفهمی نمیفهمی یه روز هم اینجا نبودی چه برسه یه عمر ک حرف ازگرفتن حق میزنی چطور میخوای با یه ادم روانی کنار بیایی. جز اینکه یا بمیره یا از زندگیت گمشه بره