2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم امیدتون به خدا انشالله حاجت روا بشید دعاتون کردم صلوات فرستادم میشه دعام کنید خدا آبرومو حفظ کنه با عشقم ازدواج کنم بهش برسم به حاجاتم برسم ممنونم امیدتون به خدا 

هرکی دعا کرد بگه براش صلوات حضرت فاطمه(س) میفرستم لطفا تگ کنید ممنونم امیدتون به خدا 

برای پدر مادر من

خودم و همسرم

برادرام

برادر زادم

و کارم 

دعا کنید لطفا منم دعاتون میکنم🙏

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۴۰ صلوات به نیت حاجت  ۴۰ نفر اعضا شرکت کننده میفرستم

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

انشالله حاجت روایی همه عزیزان✨🤍

اگه دوست داشتید تو دلتون یه آمین برای نیت تو دلم بگید🫶🏻

فقط 42 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

برای به درآمد خوب رسیدن همسرم توی کسب و کارش دعا کنید واقعا محتاج دعاتون ام سوره کوثر میخونم براتون

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

برام یه صلوات میفرستید از بلاک در بیاره آشتی کنیم

بسم الله الرحمن الرحیم امیدتون به خدا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

انشالله حاجت روا بشید امیدتون به خدا 

برای پدر مادر من خودم و همسرم برادرام برادر زادم و کارم  دعا کنید لطفا منم دعاتون میکنم🙏

بسم الله الرحمن الرحیم امیدتون به خدا 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

انشالله حاجت روا بشید امیدتون به خدا 

لطفا برای دوستمم دعا کنید @فنچa74    

ممنونم مهربون🌷🌷

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏