2777
2789
عنوان

بارداری دختر 13 ساله

578 بازدید | 11 پست

رفته بودم آرایشگاه یه دختر آمد باردار بود قیافش به بچه ها میخورد بعد رفتنش از آرایشگر پرسیدم واقعا بارداره چند سالشه گفت 13 هفت ماهه باردارهست 11سالگی رفت زیر سقف  نمی‌دونم چرا بعضیا دخترو نون خور اضافه میبینن

حالا رفت زیر سقف چرا انقدر زود بچه آورد

ما یکی رو داشتیم 13 عروس شد

17باردار شد نگه نداشت 

22سالگی بچه آولشو اورد

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا رفت زیر سقف چرا انقدر زود بچه آورد ما یکی رو داشتیم 13 عروس شد 17باردار شد نگه نداشت  2 ...

با افتخار وارد شد گفت واسه اصلاح آمدم فکر کردم مامانش میاد بعد دیدم خودش در اصل 12 سالگی باردار شده تازه وارد 13 شده بود متولد 90یااخرای 89 بود

وای برگام😐 حالمممم بد شددددد

خب شد از نزدیک ندیدی قدش 140میشد شکمش هم گنده یه هودی بچگونه پوشیده  با یه پالتو بچگونه صورتی من همش به قد قیافش لباساش نگاه میکرد فکر میکردم اشتباه فهمیدم بارداره