2777
2789
عنوان

خواهرتون از شما زیباتره یا زشت تر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 48 پست
خیلی قشنگتره،تقریبا بوره،موهاش فره،صورتش گرده،مث من لاغر نیست انقد،بدنش روفرمه حیف که شعور ند ...

زیباییش شعورشم میپوشونه

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردومون خوشگلیم هرکدوم ب شیوه خودش.. مثلا من موهام لخته اون موهاش فره .. من لبام کوچیک  و قشنگ و اون لباش پروتزی .. من پوستم سفیده ولی اون تیره تر .. و..

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
زیباتر به نظر من ولی یبار فامیل دور شوهرش باهم دیدمون گفت خواهرت خوشگلتره که

اذیت نمیشی؟ 

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔... 
زیباتر به نظر من ولی یبار فامیل دور شوهرش باهم دیدمون گفت خواهرت خوشگلتره که

چقدر بیشعور بوده

هر کسی زیبایی خودشو داره مفایسه اصلا خوب نیس

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

یکی شون زیباتر،دوتاشون زیبایی شون کمتر از منه

کاش هر سه شون از من زیباتر بودن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...