2777
2789
عنوان

از طرف soheibبه تویی که که میدوننی

165 بازدید | 1 پست

میدونم چقدر بعد خوندن اون پیامام حالت گرفتس و حتی ممکنه دیگه باور نکنی که از تصمیمت حمایت میکنم اما همونطور که خودت بهتر از هرکسی میدونی هر ادمی ممکنه تو شک بره و خب برای من دور شدن از کسی که انقدر عاشقشم سخت ترین ازمون دنیاس میخواستم بهت بگم خودمو جمع کردم با همه سختیا ادامه میدم و قول میدم هیچوقت زیر قولایی که بهت دادم نزنم فقط میخوام یه پیام تو همونجا بهم بدی و بگی سر قولات میمونی سر قولت که حالتو خوب نگه میداری که مراقب خودت میمونی هر روز برات دو رکعت نماز دارم میخونم و بعدش دعا میکنم و ذکر نظر میکنم میخوام بفهمی برام با ارزشی و هرجور که ممکنه هواتو دارم هرظطور که بشه مراقبتم و از تصمیمت حمایت میکنم بیا کاری کنیم این دوری بی ثمر نمونه یا باعث خورد شدنمون نشه فقط دلیلی بشه برای افزایش علاقمون میدونی نازنینم قشنگترینم از نظر من تا ابد تو بهترین دختر دنیایی و من بی نهایت عاشقتم خواستم بدونی هرچی بشه من سرقولام میمونم و با امید ادامه میدم توهم فقط یه پیام  بفرست اونجایی ک میدونی که سر قولات میمونی بیا بهم اعتماد کنیم و بیشتر از این نگران حال هم نشیم روز قبل کنکورمم اگه تونستی بیا دلم خیلی برات تنگ شده با اینکه چیز زیادی نگذشته از دوریمون ولی میخوام بازم بهم قول بدی که مراقب حال دلت میمونی میدونی من هرچیم بشه تنهات نمیزارم قول دادی سال بعد زیر بارون باهام قدم میزنی یادته   دلم میخواد همیشه همون دختر پر شور و خفنی باشی که اون روز اخر بودی با اون استیکرای گوگولی و ناز همون چشم گوگولی اشکیه ددلم میخواد بهم با پیام اخرت امید بدی و اطمینان خاطر که خوب میمونی 

کتاب پاندای بزرگ و اژدهای کوچیک رو فراموش نکن هرلحظه به یادتم و برای حال خوبت دعا میکنم دارم میجنگم تا بهت ارزشتو اثبات کنم لطفا تو هم با امید ادامه بده میدونم خیلیییییی سخته دارم میچشم منم ولی قول بده نمیشکنی به خاطر من 

امسال میام و همه چیزو بهتر میکنم منتظر پیامتم 

تا ابد عاقت خواهم موند تو همه دنیای منو 

اون نامه هارو پیشکش داشته باش و هروقت امیدت ته کشید بخون

هروقت خسته شدی چشاتو ببند و تصورم کن چون من همیشه کنارتم و هواتو دارم چپ سینت  همه چی قراره بهتر شه بهت قققققققوول میدم 

دوست دار تو صهیب