2777
2789
عنوان

چرا هیچی خوشحالم نمیکنه

97 بازدید | 4 پست

چرا هیچی خوشحالم نمیکنه؟؟کسی هست مثل من باشه؟

یه عمل جراحی دارم که نرفتم انجام بدم  همش بهش فکر میکنم ولی خب از عمل جراحی هم میترسم گاهی خودمو میزنم به بی خیالی میگم یه چیزی میشه دیگه،با اینکه دکترم گفته خوش خیمه اما بازم بعضی فکرا تو سر ادم هست گاهی وقتا الکی خوشحالمممممم خیلی هم تنها شدم حس میکنم افسردم و تا مریضیم درمان نشه مثل قبل نمیشممم خیلی آدم شادی بودمممم😭

میشهههه واسم دعااااکنینننننن

ببین بعضی وقتا ادم تو یه شرایطی قرار میگیره ک از انجام دادن یا دیدن چیزی یا کسی منع میشه و ب هر دلیلی نمیتونه ببینه یا برسه به اون جا،اون شخص،یا هر چیزی 

ب عنوان مثال من الان دلم واسه کسی تنگ شده و واقعا نیاز شدید دارم ک ببینمش و حسش کنم ولی نمیتونم ببینمش اما میتونم حسش کنم کنار خودم حتی باهاش حرف میزنم درد و دل میکنم،میگم و میخندم حتی گریه میکنم و...

حرفم اینه که تو زندگی ادما خیلی چیزا و کسا میان و میرم یکی تا ابد یکی هم موقت و تو میمونیو دلتنگی ها و بهونه گرفتنا اینجاست ک باید ب خودت بیای و باهاش کنار بیای چون تقدیر اینطوری رقم خورده و با حال بدی و اعصاب خوردی چیزی عوض نمیشه و بد تر هم میشه و تا با خودت کنار نیای همینجوری میمونه،پس الان ب آینده فکر کن و خودتو سرگرم و خوشحال نگه دار چون خیلیا منتظر اینن ک ب حال بدت بخندن

سنگ قلب مغرور

ان شاء الله خدا خودش بهت سلامتی بده عزیزم

دکترا که تعارف ندارن ،این طبیعی هس که نگران و تاحدودی افسرده بشی،ولی مطمئنا بعدازدرمان دوباره حال وهوات خوب میشه،باعبادت و رازو نیاز با خدا و قرآن خوندن به خودت آرامش بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.