2777
2789
عنوان

آمپول نوروبیون

206 بازدید | 12 پست

سلام خانمایی که میزنید اثر خوب براتون داشته یا نه ؟😅من بدنم همش بی جون و حاله دکتر برام تجویز کرد برا اولین بار زدم حس کردم کلی جون گرفتم 😂🤭

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

خوبه ولی سالی ۲ بار بیشتر نمیتونی بزنی

زیادیش خطرناکه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من معتادشم گاهی میزنم میشم آرنولد

😂😂جدا؟ انقد اثر داره من همش از دردش میترسیدم 🫤همه میگفتن وای درد داره فلان چند روز پیش زدم اصلا درد نداشت بنظرم 🫥🫠

جدا ممنون عزیزم  شمام می‌زنی ؟

من حدود ۶ ماه پیش زدم

تازه باردار شده بودم نمیدونستم

همش حالم بد بود یه نوروبین گرفتم زدم

فرداش فهمیدم باردارم و بدحالیام بخاطر اون بوده😃

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
😂😂جدا؟ انقد اثر داره من همش از دردش میترسیدم 🫤همه میگفتن وای درد داره فلان چند روز پیش زدم اصلا د ...

میفتم به جون خونه 

تمیزکاری میکنم

عین معتادی بهش مواد رسیده  

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
من حدود ۶ ماه پیش زدم تازه باردار شده بودم نمیدونستم همش حالم بد بود یه نوروبین گرفتم زدم فرداش ف ...

اخی عزیزم بسلامتی ❤️😍