2777
2789
عنوان

لیزر

152 بازدید | 11 پست

ده جلسه رفتم فردا هم دارم میرم پیرشدم تو این راه لعنت بهتون پشما🤣

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

بهتر از اینه هر ساعت ژیلت دستت باشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر از اینه هر ساعت ژیلت دستت باشه

اره خداروشکر 

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
ده جلسه دیگه هم بری همینه جلسه آخر لیزر دروغی بیش نیست

ولی خوب نتیجه گرفتم بعد ده جلسه که پنج ماه نرفتم ودارم فردا میرم واسه شارژ موهام خیلی نازک و کم شده ولی خب هستن کم و بیش ریشه کن نمیشن کلا

از من ک بعد از زایمتن از اول شد پشمام انگار اصلا لیزر نرفتم

شما کل بدن رفتید؟من لیزر پاهامو میخام از ماه بعد شروع کنم میگن از این ناحیه خوب نتیجه میگیرن راسته؟

شما کل بدن رفتید؟من لیزر پاهامو میخام از ماه بعد شروع کنم میگن از این ناحیه خوب نتیجه میگیرن راسته؟

نه بیکینی و زیر بغل

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)