2777
2789
عنوان

کیا آمپول سینال آف و hcg زدن

7202 بازدید | 19 پست

سلام خوبین 

من در حال اقدام به بارداری هستم دیروز ظهر  (۱۴پریودی)دوتا  آمپول hcg زدم باهم .  از دیشب گاهی درد داشتم ولی از امروز عصر دردم خیلی شدید اولش تخمدان هام شدید درد میکردن الانم زیر شکمم درد شدیدی دارم بنظرتون طبیعی ؟کسی تجربشو داشته و نتیجه چی شده ؟ روز ۸ و ۹ پریودیمم امپول سینال آف زدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو دوماه چندبار hcgزدم،دردش یادم نیست ولی فایده نداشت برام ماه بعد سینال اف زدم باردار شدم 

ماهي که باردار شدی سینال روی چند درجه زدی؟ 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

من تو دوماه چندبار hcgزدم،دردش یادم نیست ولی فایده نداشت برام ماه بعد سینال اف زدم باردار شدم 

سینال آف برای بزرگ کردن فولیکول  . چند تا سینال آف زدین ؟ یادتون فولیکولاتون چطور بودن ؟ آمپول hcg نزدین دیگه ؟

سینال آف برای بزرگ کردن فولیکول  . چند تا سینال آف زدین ؟ یادتون فولیکولاتون چطور بودن ؟ آمپول ...

نه دو ماه hcg زدم فایده نداشت اندازه فولیکول ها یادم نیست،ولی ماهی که سینال اف زدم اندازه فولیکول ها فک کنم ۱۸ و ۲۲ واینا بود،بعدش پدی پرگ زدم،همون ماه باردار شدم

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
یعنی درد شما هپ شدید بود؟ نتیجه چی بود ؟ 

آره خیلی درد داشتم،لعنتی منو افسرده هم کرده بود

چند ماه زدم جواب نداد،اون ماهی که Hcg نزدم باردارشدم،منتهی ۶ تاhmg و قرص کلومیفن مصرف کردم همون ماه

منم دیروز اچ سی جی زدم و زیر دلم درد میکنه 

لترزول رو از ۳تا۷خوردم روزی ۳تا 

اچ ام جی و سینال اف هم روز ۸-۹-۱۰زدم

سینال رو هم رو ۱۲درجه میزدم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ممنون از اینکه جواب دادی .فقط  نمیدونم پدی پرگ چیه برم بزنم نت ببینم چیه

بد اینکه سینال اف زدم چند روز بود سونو دادم نتیجه فولیکول ها خوب بود،بعد دکتر برام پدی پرگ تجویز کرد

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات