2777
2789
عنوان

خانم ها یه لحظه

131 بازدید | 19 پست

سلام وقت بخیر یه موضوع میخواهم بپرسم واقعیت روم نمیشه از کسی بپرسم ۷سال ازدواج کردم همسرم چن وقتی دوست داره رابطه مقعدی داره ...از اول هم از رابطه مقعدی بدم نیومدی حالا به اصرار همسری دوسری انجام دادم خیلی درد داره وای خیلی بده شوهرم میگم بیخیال نمیشه میگم دارم اذیت نمیخواهم ولی میخواهید دیگه .‌‌.ایا شما هم داشتین یا دارین از رابطه آیا شماهم درد داره ....شنیدم از نظر شرعی و پزشکی هم خوب نیس این رابطه  منتظر راهنمایی تون هستم 

خیلی باحالیم خیلی 😀😀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عوارضش فوق العاده بده وباسیر میگیری اگه ادامه بدی 

شاید واژنتون تنگی سابق رو نداره و بد تر از همه این که برای خانم هیچ لذتی نداره و این به نظرم نهایت خودخواهی هست برید پیش س ک س تراپ حتما تا همسرتون قانع بشه 

حسبنا  الله ونعم الوکیل  

کسی رو می شناسم که به خاطر این موضوع طلاق گرفته

خیلی بده و بدتر اینکه که اعتیادآوره و روز به روز بیشتر میشه

میتونه باعث سرطان ، بواسیر و شقاق در خانم بشه

زن اگه عاقل باشه، سلامتیشو به خطر نمیندازه

از نظر علمی بخوام بهتون بگم به لیست بزرگی از آسیب هایی هست که به خانوم ها وارد میشه 

من متاهل نیستم که بدونم برای زن زندگی بودن تا چه حد باید کوتاه اومد 

اما میدونم هیچ چیزی تاکید میکنم هیچ جیز تو این دنیا مهم از تر خود آدم نیست . مس هیچ دلیلی هم نداره که آدم از  استاندار های زندگیش کوتاه بیاد و آسیب روحی و جسمی رو بپذیره که همسرش راضی باشه . 

مه همسر شما و نه هیچ مرد دیگه ای حاظر نیست کوچیک ترین تغییری در جسمش برای همسرش انجام بده چه برسه به این که آسیب ببینه . 

ازت خواهش میکنم کوتاه نیا 

از نظر علمی بخوام بهتون بگم به لیست بزرگی از آسیب هایی هست که به خانوم ها وارد میشه  من متاهل ...

آره من همیشه جلو گیری میکنم از این نوع رابطه چون خیلی بدم میاد دو سری محض اصرار زیاد قبول کردم

خیلی باحالیم خیلی 😀😀
بزن تو دهن ش ده ساله ازدواج کردم یه بارم نداشتم

بابا ایول .....منم پس دیگه نمی‌زارم ...‌ابجی هم ندارم بپرسم عروس وخپاهر شوهرم عمرا نمی پرسم ....فک میکردم زن و شوهر دیگه راحت انجام میدهند من حساس ام ... ممنون از راهنمایی 

خیلی باحالیم خیلی 😀😀
آره من همیشه جلو گیری میکنم از این نوع رابطه چون خیلی بدم میاد دو سری محض اصرار زیاد قبول کردم

اتفاقا چن روز پیش یه نفر تایپیک زده بود به خاطر همین رابطه ترشحات مقعدی داره و خیلی بد بوعه و شوهرش که دست گل خودشه  مدام بهش میگه بو میدی

ببخشید که واضح صحبت میکنم 

چون مخرج  محیط بسته تر هست برای همسر شما لذت بیشتری داره 

ای کاش هیچ وقت زیر بار نمی رفتین که این لذت رو احساس نمی کرد . 

ولی از لین لحظه به بعد هم دیگه اجازه نده . 

اگر دیدی مشکل داره بزرگ تر میشه، با همسرتون به سک س تراپ مراجعه کنید . 

[QUOTE=325569315]کسی رو می شناسم که به خاطر این موضوع طلاق گرفته خیلی بده و بدتر اینکه که اعتیادآوره و روز به روز بی ...[/QUOTE ممنون از راهنمایی تون 

خیلی باحالیم خیلی 😀😀