2777
2789
عنوان

واقعا گاهی دلم هوو میخواد

141 بازدید | 5 پست

بعدش میگم چیز نخور

من خیلی تو تمیزکاری خونه دست دست میکنم.

وقتی ی زن کنارمه بیا و ببین نمیشینم ک اصلا.تازه کلی کیف میکنم.کاش ی گروهی جمع بشیم برا تمیز کاری مثلا بگیم از ۳تا چهار ظرفا و گاز شسته بشه یا ...

کسی پایس؟

گزارش میزنی ضعفتو نشون میدی 😏

چنوقت یکبار یکیو بیار خونتو تمیز کنه توام باهاش بشین تمیز کن

زنداداش من دو هفته یکبار همچین حرکتی میزنه چون خودش خیلی وقت و حوصله نداره

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
چنوقت یکبار یکیو بیار خونتو تمیز کنه توام باهاش بشین تمیز کن زنداداش من دو هفته یکبار همچین حرکتی م ...

من تا دلت بخواد وقت دارم ولی حوصله اصلا.غورباقه ات را قورت بده رو هم خوندم ولی تغییری نکردم

گزارش میزنی ضعفتو نشون میدی 😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هوو دارم داداشمه هر کار میکنم پشت سرمه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

عزیزم خداحفظش کنه.داره از اجیش یاد میگیره

یاد نمیگیره دو سال ازم کوچیکتره مثلا میرم تو آشپزخونه پشت سرم میاد

دست میگیرم به موبایل میاد از دستم میگیره اهههه

ممنونم خدا عزیزان شما رو هم بهتون حفظ کنه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤