2777
2789
عنوان

می خوام شروع کنم نماز بخونم ولی خجالت می کشم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 54 پست

راستش من اینقدر نخوندم که سلام و تشهد نماز رو یادم رفته

بعد از چند سال دوباره شروع کردم به حفظ کردنشون🤦

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

خجالت نداره اصلا منم مذهبی نیستم ناخنمم‌ کاشته چند روز پیش دلم خواست نماز بخونم وضو گرفتم و خوندم& ...

عزیزم تو که اینهمه زحمت میکشی بخونی حیفه ادابشو رعایت نکنی 

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم برای شما دعا می کنم

ممنون❤️

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

به هر حال  نماز خوندن  شرایط خودش داره  نمیشه بگی چون دوست دارم  پس  مث ...

منم نگفتم هر طور بشه اوکیه

من اینم مطمئنم خدا هم قبول میکنه و دوسم داره 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

عزیزم تو که اینهمه زحمت میکشی بخونی حیفه ادابشو رعایت نکنی  

همیشه ک نمیخونم

یه وقتایی خیلی کم پیش میاد ک بخونم

میدونم درست نیست ولی مهم نیست

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

کی این اطمینان داده ؟ بله خدا همه بنده هاش دوست داره  اما به این موضوع گویا ارتباطی نداره

ارتباطش به بقیه چیه؟

من همینم و گاهی فقط نماز میخونم

تمام

منم میخوام شروع کنم 🥺

کل تاپیکام رو خوندی؟😐

نه همشو کامل نخوندم اونا که درباره ی درسه رو خوشم نمیاد بعدا همشو کامل میخونم

چرا می خونی اصلا😐از تاپیکام بکش بیرون🗿

یه لحظه درخواست دوستیمو قبول کن اگه میشه

نه

هرکار داری همینجا بگو