2777
2789
عنوان

می خوام شروع کنم نماز بخونم ولی خجالت می کشم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 54 پست

خیلی عالیه که

باید اصلا برات مهم نباشه ک هم رنگ جماعت باشی

اتفاقا اینکه جوری ک خودت میخوای باشی و کاری ک دلت میخواد رو انجام بدی شجاعتت رو نشون میده

تازه شاید کسی با دیدن شما ترغیب بشه ب نماز خوندن ک خودت میدونی چقدر ثواب دارع

بعدم من فکر میکنم این پیش خدا ارزشش بالا باشه جایی ک کسی نماز نمیخونه تو بخونی

خیلی خوبه بخون  من هی تلاش میکنم بخونم

من قبلا همیشه نماز میخوندم جتی نماز صبح که سخت بود بلند میشدن میخوندم ولی یه دوسال نخوندم حالا هرکار میکنم نمیتونم بخونن دوروز میخونم دوباره ول میکنم 

همه کاری کردم عهد بستم یکماه نمازمو درست بخونن وگرنه فلان تنبیه برا خودم گذاشتم یماه خوندم دوباره ول کردم 

خیلی ناراحتمممممم بگید چیکا کنم

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این که خجالت می کشید کار شیطونه. اصلاً خجالت نداره خیلیم کار درستیه واقعاًم اگه از ته دل و درست بخونید تو زندگیتون تأثیر گزاره. منم وقتی می رم سرکار تعداد اندکی هستن که اونجا نماز می خونن اما من همیشه تو اولین فرصت می رم نمازخونه نمازمو می خونم. لطفاً نمازتونو بخونید و واسه منم دعا کنید😍

حرف خدا و صحبت باخدا خجالت نداره

کسی باید خجالت بکشه که عارش میاد نماز بخونه باخدا حرف بزنه نمازتو ترک نکن به خاطر خدا بخون خدا بهت عزت بده

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

خجالت نداره اصلا منم مذهبی نیستم ناخنمم‌ کاشته چند روز پیش دلم خواست نماز بخونم وضو گرفتم و خوندم& ...

البته هر چیزی اداب خودش داره 

نماز خوندنم قطعا آدابی داره 

اگر ناخنات و ریمو کنی 

شروع کنی 

نه تنها هیچوقت پشیمون نمیشی 

بلکه هر روز بیشتر  لذت بخش بودنش حس میکنی

این که خجالت می کشید کار شیطونه. اصلاً خجالت نداره خیلیم کار درستیه واقعاًم اگه از ته دل و درست بخون ...

چشم عزیزم برات دعا می کنم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

عزیزم به این فکر کن اونا در مقابل خدایی که جلوش نماز میخونی یه اپسیلون هم قابل اهمیت نیستن

طرف هزارتا کثافت کاری میکنه هرهر افتخار میکنه تو جمع اونوقت تو از نماز خجالت میکشی

هر لحظه ی این دنیا انتخاب درست و نادرسته ، خدا و غیرخداست

عجب 
البته هر چیزی اداب خودش داره  نماز خوندنم قطعا آدابی داره  اگر ناخنات و ریمو کنی&n ...

موافقم

ولی انتخابم همینه

چون همیشه نماز نمیخونم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!