2777
2789
عنوان

قرص زینک خوردید ؟

133 بازدید | 11 پست

تو چیا تاثیر داره ؟

دوستم میگه مژه رو بلند میکنه و واسه زیبایی پوست خوبه 

چیکار کنم اشتهام زیاد نشه

میشه برای موفقیتای تحصیلیم صلوات بفرستی؟❤️‍🩹خدایا شکرت برای وقتایی که گمان نمی کردم ولی شد💜 آرزومه دکتر شم 👩🏻‍⚕️ تنها هدفم از پزشکی خدمت به مردمه🫂
یونی زینک و هیرویت میخورم پوست خوب میشه ریزشت کم

همون زینک بیوتی ؟ یعنی جوش نمیزنی؟

میشه برای موفقیتای تحصیلیم صلوات بفرستی؟❤️‍🩹خدایا شکرت برای وقتایی که گمان نمی کردم ولی شد💜 آرزومه دکتر شم 👩🏻‍⚕️ تنها هدفم از پزشکی خدمت به مردمه🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس به خاطر همینه من یه هفته پیش قرص زینک خوردم هم احساس میکنم پوستم بهتر شده هم اشتهام زیاد شده

اره به من گفت اخرشب بخورم که اشتهام زیاد نشه 

پوستو چحوری خوب میکنه ؟ جای جوشو میبره؟

اره به من گفت اخرشب بخورم که اشتهام زیاد نشه  پوستو چحوری خوب میکنه ؟ جای جوشو میبره؟

پوست شفاف تر و روشن تر میکنه البته من تازه  شروع کردم میخورم 

نمی دونی چقدر باید بخوریم؟

....✨️

پوست شفاف تر و روشن تر میکنه البته من تازه  شروع کردم میخورم  نمی دونی چقدر باید بخ ...

میگن ۹ ماه ...

نه مثلا روزی یه دونه یا یک روز درمیون باید بخوریم؟؟

دوستام میگن یدونه

پس به خاطر همینه من یه هفته پیش قرص زینک خوردم هم احساس میکنم پوستم بهتر شده هم اشتهام زیاد شده

میدونم این تاپیک مال خیلی وقت پیشه شما یونی زینک استفاده کردین یا رینک پلاس؟؟