2777
2789
عنوان

خدا بهم رحم کرد امروز بچه مو بهم بخشید،تموم بدنم میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 41 پست
تصورشم وحشتناکه که چه برسع دیدن همچین صحنه ای ......

تموم بدنم شل و بی حس شده انگار اصلا نمیتونم تکون بخورم ،قلبم درد میگیره،بعد حالا فکر کن شوهرم کارش با داروخونه خیلی غیر واجب بود خیلیییی،ینی چرت و پرت بود ،حالا ماشینا به کنار دزدی چیزی میومد چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه بره فحش بده اینطوری اونم لج نمیکنه و قبول می‌کنه میگه چشم عزیزم

بایدم قبول کنه بچشه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

وای موهام سیخ شد  دلت فهمیده بودا الهی بگررردم  شوهرت حواسش کجاس بگو ماشینو قفل کنه😒

تموم بدنم بی حس شده،انگار شوک بزرگی بود برام ،قلبم تیر میکشه،ماشینا همه سرعتشون خیلی بالا بود وای خدا اس کاش می مردم این صحنه رو نمیدیدم

داشت بچه مو به کشتن میداد ،خدایااااااا اینجور پدرا رو نابود کن حالم آنقدر بده تپش قلب گرفتم،شما نبود ...

شاید در ماشینو قفل کرده بچه بازش کرده

بچتون شیطونه؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

شوهرت باید بچه رو هم با خودش میبرد . بچه چند سالشه ؟

۴ سالشه ،دقیقااااا چرا نبرد چه بی عقلی بود خدایا این چه کاری بود من اگه نمی‌رفتم اون سمتی چی میشد دارم میمیرم شوک شدم