2777
2789
عنوان

خدا بهم رحم کرد امروز بچه مو بهم بخشید،تموم بدنم میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 41 پست
شوهر من پسرمو که یکسالش بود توخیابون داده بود به یک مرد غریبه که بشینه پیشش تو ماشین خودمون سوییچ هم ...

کاپ قهرمانی میرسه به شوهر شاهکار شما!!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پسره خب ،کنجکاوه 

احتمالا در قفل بوده بچه خودش باز کرده یا تایم زیادی تو ماشین بوده حوصلش سر،رفته

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

تموم بدنم میلرزه بی حس شده اصلا دارم میمیرم انگار،این کار بی عقلی بود ..

خب حالا دیگه ! بخیر گذشته خدا خودش نگهدارش بوده...از اون موقع هنچنان بلرزی چیزی درست میشه؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
۴ سالشه ،دقیقااااا چرا نبرد چه بی عقلی بود خدایا این چه کاری بود من اگه نمی‌رفتم اون سمتی چی میشد دا ...

به شوهرت بگو دفعه های دیگه حتما تحت هر شرایطی بچه رو از خودش دور نکنه و همیشه مواظبش باشه . 

الان خودش نترسید ؟ 😅

به شوهرت بگو دفعه های دیگه حتما تحت هر شرایطی بچه رو از خودش دور نکنه و همیشه مواظبش باشه .  ا ...

نمیدونم انقدر سنگ دله این مرد،همیشه دارم بهش میگم ینی دونه دونه بهش گفتم کاپشن و جوراب و کلاه. شال گردن بپوشون نتش کمربندشو ببیند اصلا عجله نکنیا بچه همراته آروم بیا،فکر کنم همیشه کوچیک ترین نکات ایمنی رو بهش میگم. ولی ببین چی کار کرد من چقدر بد بختم که همچین مردی رو دارم 

خب حالا دیگه ! بخیر گذشته خدا خودش نگهدارش بوده...از اون موقع هنچنان بلرزی چیزی درست میشه؟

نمیدونم بهم انگار شوک وارد شد،از عابر پیاده تا سمت خیابون برم انگار پرواز کردم نفهمیدم اصلا چی شد فقط انگار صدای ضربان قلبم رو میشنیدم

هروقت یادم‌میاد استرس میگیرم🥲 چندبار اینکارشو تکرار کرده دعواش کردم تا به حرفم گوش داد

وااااای خیلی خطرناکه دور از جونش ماجرای بنیتا رو یادتون میاد؟من هنوز صورت اون طفل معصومو یادمه😭

وااااای خیلی خطرناکه دور از جونش ماجرای بنیتا رو یادتون میاد؟من هنوز صورت اون طفل معصومو یادمه😭

آره شوهرم خیلی بیخیاله دیگه هیچوقت بچمو  تنها نگذاشتم ببره بیرون .البته الان پسرم ۱۲سالش شده