2777
2789
عنوان

تنهایی دارم خفم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 34 پست
دقیقا همینجوری که گفتی  ولی کاش حرفا کاراشون از سر دلسوزی بود من بابام واضح همیشه میگ ازم خوشش ...

مامان من واضح میگفت ازت بیزارم🙃🙃🙃🙃🙃

ولی خودشون موقع ایراد گرفتن  فکر میکنن دارن دلسوزی میکنن، تصوارتشونه!

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوارم زودتر تموم قبل اینک من تموم بشم🥲🥲

دانشگاه جایی بزنی که خوابگاهی بشی یا یه شهر دیگه ازدواج کنی...

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
خب منم همین بود چیکار می‌تونستم کنم؟ بنظرت چیکار کردم؟ هیچی بالا میرفتم پایین میومدم همین بود 😊 بیخ ...

من خسته شدم از ادا در اوردن ادای ادمای خوشحال 

همیشه تو جمع دوستام از خانوادم تعریف میکنم اما به دروغ 

مامان من واضح میگفت ازت بیزارم🙃🙃🙃🙃🙃 ولی خودش فکر میکنه داره دلسوزی میکنه، تصوارتشونه!

کاش میشد خانواده عوض کرد من بدترین تحقیرا سرخوردگیا از خانوادم دارم

دانشگاه جایی بزنی که خوابگاهی بشی یا یه شهر دیگه ازدواج کنی...

دانشگاه شهر خودمونم 

واقعیتش بگم انقد خانوادم داغونن انقد همه باهم بدیم اصلا انگار دشمن خونی همیم دوست ندارم ازدواج کنم شوهرم بیاد تو همچین خاتواده ای😔

کاش میشد خانواده عوض کرد من بدترین تحقیرا سرخوردگیا از خانوادم دارم

اگر تو از درون درد رشد نکنی، درد از درون تو رشد میکنه، از این سختی ها برای ساختن شخصیتت استفاده کن،

صبور بودن و عاقل بودن و قضاوت نکردن و زخم زبون نزدن و سرکوفت نزدن و ایرادگیر نبودن رو به خاطر بسپر،🌹🌹🌹نیلوفر🪷باش از داخل مرداب زیبا ترین گل رو رشد بده،

در صمن شجاعت کنار گذاشتن آدم‌های منفی رو در خودت پرورش بده،

وقتی ازم میپرسن باید یچیزی بگم :(

یعنی دوستات هرروز میان میپرسن؟ آنقدر بهونه نیار که هی توجیه کنی این حال بدو

نکن با خودت من کردم پشیمونم تو من نشو دارم از ته قلبم راهنماییت میکنم بابای تو همین پس زندگیتو تباه نکن به خودت فکر کن آخرش خودتی که برای خودت میمونی حال خودت خوب کن تو برای خودت ارزش قائل شو

دانشگاه شهر خودمونم  واقعیتش بگم انقد خانوادم داغونن انقد همه باهم بدیم اصلا انگار دشمن خونی ه ...

اگر روی خودت کار کنی از اونجایی که خدا نیمه‌ی گمشده‌ی آدما رو هم تقریبا مثل خودشون قرار میده همسرت هم همونجوری خواهد شد که تو خودت رو ساختی(انجام دادم و جواب گرفتم)

مثلا رو خودت کار کن که آدما رو از حرفهایی که درموردشون میشنوی قضاوت نکنی، آدما رو با خانواده و قومیت و... قضاوت نکنی و بقیه‌ی صفات اخلاقی که دوست داری تو همسرت باشه از الآن توی خودت به وجود بیارش و باهاش شرط بذار که نزدیک خانواده‌ت و خانواده‌ی اون ساکن نشین.

مرسی عزیزم حرفات خیلی قشنگ بودن🥺♥️

ممنونم، ولی ریا نباشه😅 این زیبایی رو مدیونِ گرفتنِ‌دست خدا و بالا کشیدنِ خودم از توی اون جهنم که اسمش خونه بود هستم.

تو گذشته نموندن و دیدن زیبایی درون خودت رو فراموش نکن🪷