2777
2789

من بچگی تا ۱۳سالگی داشتم دلیلش نمیپونم چی بود دکتر فولیک اسید داده بود گفتم شاید دلیلش کم خونی باشه ولی بچگی زیاد از رو بالکن پرت میشدم حیاط🤕🤕

ناراحت بشم ؛ ناراحت میکنم 😌🤨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر ❤️ مراجعه کردید دکتر مغز و اعصاب‌؟

اره بمدت بستری شدم بعد خوب شدم مجدد شروع شد رفتم مغز و اعصاب داروهای خارجی داد همش خواب بودم من همیشه تو خواب تشنج میکردم تو بیداری نبود ، بعد دیگه اونارو نخوردم رفتم یه پکتر دیگه کاربامازپین و فولیک اسید داد بعد یه دوره ۴ساله مصرف مداوم خوب شدم

اره بمدت بستری شدم بعد خوب شدم مجدد شروع شد رفتم مغز و اعصاب داروهای خارجی داد همش خواب بودم من همیش ...

خداروشکر 

مامان منم توی خواب این اتفاق براش میفته 

اوایل می‌گفتیم که فلج خواب هست چون به این شدت نبود اما سری قبل با دفعات قبل خیلی فرق می‌کرد خیلی 

خداروشکر  مامان منم توی خواب این اتفاق براش میفته  اوایل می‌گفتیم که فلج خواب هست چون به ...

چطور میشه ؟ من لرزش شدید پا داشتم عین وقتی که میخوای لگد بزنی تند تند لگد میزدم بی وقفه و بدون توقف و توانایی تکلمم نداشتم

چطور میشه ؟ من لرزش شدید پا داشتم عین وقتی که میخوای لگد بزنی تند تند لگد میزدم بی وقفه و بدون توقف ...

قفلی دهن 

کف دهن

لرزش به اون صورت نی 

لرزش بالا تنه 

سفیدی چشماش میبینم 

من ۵سالگی تا۷سالگی ۳بار تشنج کردم توی خواب

دیابت دارم اون موقع ها تازه دیابت گرفته بودم مامانم میترسید چیزی بده بخورم .بخاطر افت قند توی خواب تشنج کردم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من