2777
2789

متاسفانه قرار شده طبقه بالای مادرشوهرم اینا بشینیم.

رفتیم کاغذ دیواری کنیم خونه رو

شوهرم آلبوم های کاغذ دیواری رو برده خونشون و برای اتاق خواب و سالن خودشون (نگفت ولی میدونم با مادرش اینا) انتخاب کرده و زنگ زده سفارش داده

آیا من حساسم که میگم باید دوتایی انتخاب میکردیم??

سر همین قهر کردیم الان چند روزه

هیچ خبری هم نمیگیره 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مادرش قدرت داره ، طوری که اختیار حقوق پدرشوهرم دست زنشه 

همسرم هم تحت نفوذ مادرشه

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

اره حق داری.. شما میخوای روز و شب اونجا زندگی کنی باید سلیقه و نظر شمارو هم بپرسن.. دلیل همسرت چیه که نظرتو نپرسید؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
طبقه پایین انتخاب کرده اند یا واسه طبقه شما

برای طبقه بالا که قراره من بشینم مثلا