2777
2789
عنوان

اینا علائم بارداریه یا نه؟؟؟؟؟

192 بازدید | 23 پست

۳ الی ۴ روز مونده که پریود بشم...اما بی بی چک زدم منفی شد.

روز تخمک گذاریم اقدام کردیم

الان تخمدانهام درد میکنه و حاله دور سینه ام تیره شده و بعضی وقتها سرگیجه دارم..کسی بوده بی بی چکش سه روز قبل موعود منفی بشه ولی باردار باشه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این علایمی که شما داری میگی مربوط به ۳ ماهگیه نه ۳ هفتگی 

بذار هورمون تو بدنت جمع بشه در حدی که بی بی چک رو مثبت کنه بعد هاله دور سینه ات تیره میشه 

خیلی زود بی بی زدی 

الان نشون نمیده 

بذار حداقل روز موعد یا یک روز تاخیر بعد بزن 

اصلا علائم ملاک نیست 

صبر کن از موعودت گذشت بی بی چک بزن

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من یو روز قبل موعد مثبت شد بیبی ولی هنوز با اینکه دوماهمه دور سینه م تیره نشده 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم