2777
2789

یه زنجیر طلا حدود ۲ گرمی دارم الان پولش لازمم میشه .بخوام بفروشم حدود ۵ یا ۵۵۰۰میشه .البته از دیوار میفروشم .اگر بخوام طلافروشی بفروشم زیر قیمت برمیدارن. بعد طرفای خرداد یا تیر بخوام یه زنجیر همین حدود ۲ گرمی دست دوم از دیوار بخرم از ۶ یا ۶۵۰۰بیشتر برام درمیاد؟؟؟؟؟؟؟

میتونم اون موقع با ۶ تومن بخرمش 

میگن دلار میخواد تا بعد عید بشه ۱۰۰ تا ۱۱۵ حالا طلا رو هم خودت حساب کن چقدر میشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنجیر همه قیمت همیشه هست شاید اون مدل نتونی بخری 

تاسال بعد معلوم نیس اوضاع طلا شاید بشه گرمی سه تومن بعد تو دوگرمی نمیتونی بخری نهایت یه گرم و نیم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
چه جالب،ناخالصی نداره؟هجده عیار خالص هست؟

یکی مثل من مثلا میخواد طلاش بفروشه میزاره دیوار .بعد با فاکتور و گرمش میزاره و مثلا میگه ۵۰یا۱۰۰بالای تابلو میفروشم . منی که خریدارم زنگ میزنم بعد باهم هماهنگ میکنیم میریم پیش طلافروشی مه من بخوام تا برام تاییدش کنه که اره این طلا هست و وزنش هم اینه بعد من پولو کارتی براش میزنم و تمام.اینجا شهرما کوچکه این این چیزا عادیه . بعد اینکه اینطوری هم برای خریدار خوبه و هم فروشنده . بعد هست طلای دست دوم ممکنه یکم رنگش کهنه شاید شدع باشه.من میبردم تعمیرات طلا میگفتم برام ابکاری کن شاید ۱۰۰تومن هم نمیشد.بعدش دیگه خیلی براش و نو و خوشکل میشد و هیچ فرقی با طلای نو نداره 

سلام ببخشید سوالم بس ربط میخاسنم ببینم از آسو استور لوازم ارایشی گرفتین راضی بودین

اگر منو میگید . نه فکر نکنم.یادمم نیست اصلا چه سایتی بوده 😂 کلا لوازم ارایشی فقط از الانزا و خانومی تابحال خریدم