2777
2789

صدبار تا حالا به شوخی و جدی گفته عروسی نمی‌گیریم البته حرفاش یه مدرسه نمیشه تشخیص داد الکی میگه یا جدی ، هرچند پدرشوهرم گفته اصلا راجب این چیزا با این حرف نزن چون اینکارارو خودم میکنم مثل عروسی و اینا همش میگه اصلا هرچی میگه بگو باشه ولش کن من می‌دونم چکار کنم 

روانی کرده شوهرم واقعا ناراحت میشم انگار من آدم نیستم 

اصلا تو خواستگاری که میان یه حرفایی میزنن صد و هشتاد درجه با بعد عقد فرق میکنم همش میگه این نه اون نه 

بهشم گفته بود وقتی نداشتی چرا زن گرفتی میگه فک نمی‌کردم اینجور باشه بعد می‌خنده 😏🖕

شما باشید چکار میکنید ؟

بعد که ناراحت میشم میگه چرا باد کردی 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

سرخوشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بسپار ب بزرگترا

ریلکس کن خودتو 

هر زمانم گفت بگو من با پدرت صحبت کردم نه تو 

خیلی راحت 

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد همه چیز گرون شده ک واقعا سخته برا عروسی

ما هم قید جشن عقدو مسافرتامون و بیرون رفتنامون زدیم ک بتونیم جشن عروسیمون بگیریم بازم جور نمیشه. ولی همسرم میگه برات عروسیو میگیرم تو دلت نمونه

برا سلامتی خودمو تو دلیم صلوات بفرسین سالم دنیا بیاد🫰

والاترسناکه حالی به حولیه ....نعوذبالله بلانسبت مگه میخوای باپدرش ازدواج کنی بری بااون مشورت یک کم دقت کن یه عمربایدباپسرش زندگی کنی خوددانی 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
تو قراره یه عمر با این مرد زندگی کنی نه پدرشوهرت.به جای عروسی بیشتر رو ادامه این رابطه فکر کن و مشاو ...

نمیاد میگه من مشکل ندارم تو برو 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

یبار دیگه گفت بگو بزار یه زنگ به بابا بزنم ببینم چی میگی واسه خودت 

بابا گفته واسم عروسی می‌گیره 

تو دلت نخواست عروسی نیا 

خودم و خانواده‌م و خانواده‌ت جشن میگبریم حال می‌کنیم 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

عزیزم ببین‌اگ‌واقعا دوست داره تو‌هم باهاش کنار بیا 

خرج های سنگین برعهده‌ش نزار مثلا اگ عروسی میگیرین بهش بگو ساده و جمع و‌جوز باشه ک تو هم بتونی عروسی بگیری و بقیه چیزا هم مثل این

مردا وقتی حس‌میکنن درک‌نمیشن یا از عهدش برنمیان بهونه میارن 

اگه عاشق هم هستین همو فقط درک کنین