2777
2789

اونو نمیدونم 

ولی گاهی اوقات حق دارن مثل تاپیکی که الان توی پربازدید هست! 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بعضیا دیگ چیزای شخصیشونا میزارن قربون صدقع های الکی حوصله سربر 😂🤦اما خوشبختی بقیه حال ماراهم خوب میکنه انشالله همتون خوشحال خوشبخت باشین خواهری گلم🥰❤️✨♥️🫂🌱

چون فکر میکنن داره پز میده به رخ می‌کشه اما اگه از بدبختی بگه همه واسش دلسوزی میکنن

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

تو تاپیکای بدبختی هم هزاران بار دعوا شده ...نمی‌دونم چرا فقطمد شده میگن تاپیک خوشبختی دعوا هست والا دعوا تو  همه تاپیکا هست فقط اونایی که تاپیک خوشبختی میزنن تا کسی موافقشونه  اوضاع خوبه ولی اگه کسی نظرش موافق نباشه متهم میشه به حسودی ...آخه حسودی به کی ...ندیده نشناخته با دو تا پست تو مجازی حسودی ...به نظرم آدمایی که به همه انگ حسادت میزنن خودشون بیشتر حسودن چون کافر همه را به کیش خود پندارد