2777
2789
 من پیش ننه و بابابزرگ خدابیامرزم زیاد میرفتم . شمالی ایم ما .. کلن لهجه  و همه اصطلاحات ...

اره منم خیلی دوست دارم ولی سخت واسم رقص شون ولی کامل یاد گرفتم 😄😄

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من چی بگم حیاطمون ۳ هزار متره🤦‍♀️ شمالم

والله حیاط خونمون تو شهرستان هم بزرگه خونه عمو و بابام اینا مشترکه و به چه بزرگی حالا اومدیم تهران خونه هامون اندازه قوطی کبریت اونو باید سر کوفت کنیم به سر جاری و مادرشوهر

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
والله حیاط خونمون تو شهرستان هم بزرگه خونه عمو و بابام اینا مشترکه و به چه بزرگی حالا اومدیم تهران خ ...

من جاری ندارم مجردم

و توی اون نظر خوشم نیومد که اون خانوم پای جاریشو کشید وسط

نظر من یه جمله اعتراضی بود با این قیافه😒

و اینکه فخرفروشی اصلا کار خوبی نیست

من جاری ندارم مجردم و توی اون نظر خوشم نیومد که اون خانوم پای جاریشو کشید وسط نظر من یه جمله اعترا ...

منم همون پست اون خانم نپسندیدم و براش نوشتم ک ک حس خوبی نگرفتم و این چیزایی هم ک نوشتم ادامه صحبت شما بود گفتم خونه های شهرستان همشون بزرگن چرا باید پای جاری بیاد وسط😑

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
اولین کامنت رو مثبت میزارم  و از ته دل میگم :اینقد خوبههههههههه مادرشوهرم که خدا همیشه نگهدارش ...

خواهر شوهر نداشتن خودش یه امتیاز بزرگه شاید واسه همینم هست مادرشوهر خوبی داری

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

ازهمه سم تر خارشو منه 😄😄😄😄😄

جاریش سه روز بینی عمل کرده ای تمام موها خودشو کنده چرا اون عمل کرده چرا من عمل نکردم جالب شوهرش بش پول داده میگه برو عمل کن توام خودشو میزنه میکشه میگه اون اول عمل کرده حالم ازش بهم میخوره انقد حسود 

اسی تاگفتی بیاییدغیبت،همه مادرشوهرشون مهربون شدن😑😂

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

با خواهرشوهرم دوست بودم قبل آشنایی با شوهرم الآنم رفیقیم باهم 

مادرشوهرمم ک تو آرایشگاه همکارم😁🤌

کلا خانواده شوهرم خوبن 

ولی پدرشوهرم از همشون بهتره خیلی خوبه😁🤌🥰

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

کی الان حوصله خاله زنک بازی داره اخه ، من که با هیچ کدوم مشکلی ندارم نه جاریام نه خواهرشوهرام نه زنداداشام

مامانم اومدنی خونم یا من رفتنی خونش انقدررررررر از زنداداشام غیبت میکنه بد میگه حالم بد میشه خسته شدم به قران تو دلم مبگم به من چه اخه هرکی چیکار میکنه ولی چندساله واقعا خستم کرده😢😢😢😢