2777
2789
خب اونا برای چی میخوان بیان مگه خونه ندارن 

اخه دو طبفس ی طبقش برای اوناس.فک‌نمیکردم بیان اخه ی خونه دیگ هم دارن.اما انگار تصمیم دارن بیان اینجا😭کاش برادرشوهرم زود ازدواج کنه ک بدنش به اون

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
ببین ترکم اما عروس ترکان شدن خیلی سخته 

درست کلا همه چی فقط به ذات خود اون خانواده ای من واقعا خانواده همسرم خیلی خوبن مادر همسرم واقعا کوچیک ترین. بدی ازش تو این چند سال ندیدم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا زدی تو خال  میگه ما فقط به فکر خودتم اما آخرش میرینه

ببین زنگ زدم به مادرشوهرم روز مادر تبریک بگم هنوز دهن باز نکرده گفت من به مسایل مذهبی اعتقاد ندارم منم گفتم ببخشید از این به بعد به نظرتون احترام میذارم تبریک نمیگم.

اخه دو طبفس ی طبقش برای اوناس.فک‌نمیکردم بیان اخه ی خونه دیگ هم دارن.اما انگار تصمیم دارن بیان اینجا ...

خدا کمکت کنه منکه خداروشکر ازش دورم

یه جوری وانمود کن که اونجا اصلا خوب نیست

درست کلا همه چی فقط به ذات خود اون خانواده ای من واقعا خانواده همسرم خیلی خوبن مادر همسرم واقعا کوچی ...

ببین بین ترکان شاید 30درصد  اون اخلاق بد نداشته باشند خیلی خون عروس تو شیشه میکنن مگر زبونت سه متر دراز باشه

عالی گفتی کاشکی منم مثل تو بودم جوابشو میدادن 

به خدا اوایل اینقدر خوب بودم الان شدم عین خودشون .ولی دیروز خواهر شوهرم گفت مامانم خیلی تورو دوست داره .منم گفتم از خوبی خودم بود ولی متاسفانه من هیچ کدومتونو دوست ندارم .بازم کونش سوخت .

واییییب دختررررر خوب کری ج دادی 

فکر کن زن داییش 95 سالش بوده فوت کرده انتظار داره مردم از سراسر ایران بهش تسلیت بگن منم به روی خودم نیاوردم به اصرار شوهرم ی ویس براش فرستادم. بعد به شوهرم گفته چرا زنت زنگ نزده. منم از لجش به خاله شوهرم زنگ زدم تسلیت گفتم. کلا کافیه رو ببینه یهو می بینی نظر و پیشنهاده که داره میریزه روی سرت