2777
2789
عنوان

چرا خواهر و برادرم مهمونی میگیرن منو دعوت نیکنن.چون فقیریم😭😭🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6970 بازدید | 129 پست

فداتشم چرا خودتو ضعیف نشون میدی چرا اصلا دوست داری که دعوتت کنن 

تو. خودت انسانی با شخصییت خودت 

به درک که تو رو دعوت نکردن

خودت دست دخترتو می‌گرفتی می‌رفتید بیرون پارک توجیهش میکردی که اینا خانواده ما نیستن 

درضمن اسم خواهر برادر حرمت داره برای این ... استفاده نکن

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡
شاید باخودشون میگن اگ دعوت کنیم اونم مجبوره دعوت کنه و اوضاعش خوب نیست نتونه و خجالت بکشه

این نیست بعضی ها خیلی عوضی هستن

به اوناییکه وضع مالیشون خوب نیست

از بالا نگاه میکنن

جانم حسین❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودت متاسف باش که به کامنت بقیه دخالت میکنی

استارتر کمک خواستن نه اینکه زخم بپاشی رو دردش یکم حواسمون به حرف زدنمون باشه بد نیست یکم بالاتر پست من و ببینی چندتا لایک خورده میفهمی من تنها این حرف و به شما نزدم 

لعنت بهشون لعنت بر پدر مادری ک بین بچه هاشون فرق میزارن، لعنت ب مادرم ک پسراش و فقط میخاد و ساپورت میکنه! لعنت خدا ب پدرم ک نمیگه دخترام چیزی دارن یان اصلا حالشون چطوره، خدایا این چ دنیایی بود ب وجود اوردی حسرت حسرت حسرت 

استارتر کمک خواستن نه اینکه زخم بپاشی رو دردش یکم حواسمون به حرف زدنمون باشه بد نیست یکم بالاتر پست ...

شما بهتره بفهمی معنی شاید چیه ، بعد بیای منو ریپلای کنی 

البته یه نگاهی به تاپیک های استارتر اگه انداخته باشی متوجه خیلی چیزها میشدی 

جواب ابلهان خاموشیست

چرا همه تاپیک هات جنجالیه؟ یجا گفتی مادر جاریت الاغ زده کشتش یجا گفتی مادر جاریت خودسو آتیش زده یحا گفتی پیرمرده همسایه زنش آتیشش زده یجا دیگه دوتا پسر همسایه تون با چاقو همو کشتن ...راه به راه تاپیک زدی در مورد فرهنگیان میپرسی شرط میبندم یه دختر پشت کنکوری هستی این تاپیکت هم مثل بقیه سرکاریه

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
ن عزیزم اونا از رن اول پدرم هستن

خوب دیگه معلوم شد ..

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
استارتر کمک خواستن نه اینکه زخم بپاشی رو دردش یکم حواسمون به حرف زدنمون باشه بد نیست یکم بالاتر پست ...

اتفاقا این خانوم تنها کسی بود که از اول درست حدس زد مشکل پول نیست چیز دیگه هست