2777
2789
عنوان

چرا خواهر و برادرم مهمونی میگیرن منو دعوت نیکنن.چون فقیریم😭😭🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6970 بازدید | 129 پست
تازه یه عده میان ازش طرفداری میکنن که چرا من بهش گفتم شاید رفتارهای آزار دهنده داری  انگار بای ...

نی نی سایت فقط باید ترحم کنی حرف حق بزنی کشته میشی

انفاقا سوای راست و دروغ بودن تاپیک با پستت موافق بودن چون اطراف خودمم آدم آزاردهنده بوده که به مرور همه کنارش گذاشتن

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کوتاه بیاین😘  ازکلمه شایداستقاده کرده بودهرکی اینجانظرشومیگه کامنتش فقط یه حدس واحتمال ...

اره عزیزم منم همین و میگم گناه داره استارتر

نباید کسی که خودش ناراحته دلش از جای دیگه شکسته ما بدترش کنیم اگه درمون نیستیم لااقل درد نباشیم ❤️😘

متاسفانه خواهر برادر داریم از این بدتر 

دقیقا همینطوره.

بابای من وضعش بد نیس خداروشکر 

عمه هام مهمونی گرفتن همرو گفتن الا ما ...

البته همون شب مهمونی بینشون یه دعوایی شد ک هنوز بعد چندین سال باهم خوب نشدن

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یکی دوتا تاپیکتو نگا انداختم ازاون دسته زنایی هستی که میشینی نه تلاشی نه همتی نه زحمتی فقط حسرت میکشی و دیگران و قضاوت میکنی

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

خدا شفاشون بده گناه داره خب اون طفل معصوم خدا میبینه وبعدجایی میزاره تو کاسه ات به قول یکی نزن درخانه ایی را باانگشت خدا میزند درخانه ات را بامشت 

جانان دربند توام😍
حتما اهل جبران نیستی هر بار مهمونی میگیرن تو هم باید پس بدی بعدش مهمونی بدی...یا دور همی جایی هس بع ...

ینی خواهر برادر باید توقع مهمونی داشته باشه یا حتما تو دسش میوه و شیرینی ببره تا راش بدن 😑

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
برو تاپیکای فیکشو بخون بعد بیا به من گیر بده 

همش فیکه چقد حرص خوردم راش نمیدن 

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)