2777
2789
عنوان

بچه ها من و نامزدم به کمک پدرم یه تصمیمی گرفتیم کمک می‌خوام ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 23 پست
این که میگن خونه بنامت کنه خواسته ی عقلانی ایی نیست ،شما نمیتونی همچین شرطی برا همسرت بزاری  ...

چرا بد باشه عزیزم ؟

پدرم گفته من هر چقد پول بذارم به همون میزان خونه به نام دخترم میشه هر چقد شما و پدرت بذاری به نام شما 

خانه رو بخرعقد و روسی رو یکی بگیر دوتا مراسم نگیر بقیه های مراسم رو هم حذف کن پاتختی و بله برون و .. ...

اره فقط عروسی میگیریم 

بعدش اینکه واقعا با ۴۰۰_۵۰۰باید انقد مراعات کنم ؟

میشه یه کلیاتی رو خرید دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی رفتم سر خونه زندگیم فقط اینا رو داشتم 

یه قالی 9 متری که کادو داده بودن 

یخچال و تلویزیون و جارو برقی و ماشین لباسشویی 

اتو --یه سرویس قابلمه چند تا لیوان ...یکی دو دست استکان برای استفاده روزانه ..یکی دو دست قاشق و چنگال برای استفاده روزانه یه ماهیتابه ...

خلاصه چیزهایی که برا استفاده روزانه بود و دائم استفاده میشد ..کم کم وسایل خونه رو تکمیل کردیم که فشار بهمون نیاد .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اره فقط عروسی میگیریم  بعدش اینکه واقعا با ۴۰۰_۵۰۰باید انقد مراعات کنم ؟ میشه یه کلیاتی رو خر ...

ببین یخچال و گاز و ماشینت رو حنس خوب بخر که نخوای بعدا وض کنی 

من گازم خوب نبود چند سال بدش مجبور شدم عوض کنم 

یخچال الان 50 تومن میشه ماشین 20 گاز 5 مارکروفر نخر فعلا 

وسایل برقی مثل گوشت کوب برقی و مخلوط کن و همزن و اینا نگیر 

چای ساز بگیر دیگه سماور و کتری قوری نگیر اینم 3-4 تومن میشه 

سرویس ظرف و قابلمه و پلاستیک و قاشق چنگال و کفگیر ملاقه و ابکش و سبد و اینا همه واجبه بخر 

فرش و مبل و سرویس خواب هم خوب بگیر کلا چوبیات رو خوب بگیر و ساده و طبق مد نگیر 

من خودم کم خریدیم ولی همه رو عالی خریدم بعدش سر فرصت اضافه کردم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
عالی 🥰خونه خریدین اول ؟

نه اون موقع خونه هم نداشتیم مستاجر بودیم ...ولی تو شرکت تعاونی مسکن ثبت نام کرده بودیم که خدا رو شکر بعد چند سال بهمون تحویل دادن ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
نصف خونه نه  قرار شده هر کس به میزان پولی که میذاره خونه به نامش بشه چون احتمالا بابای من بیشت ...

اره دیگه ب اندازه پولی ک میذارین دنگ بردارین خیلی خوبه جهزیه بعد ی مدت مستهلک میشه اما خونه همیشگیه

چرا بد باشه عزیزم ؟ پدرم گفته من هر چقد پول بذارم به همون میزان خونه به نام دخترم میشه هر چقد شما و ...

اسی بابات فکر همه جاشوکرده همینکه نمیزاره کل خونه به اسم همسرت بشه یعنی عاقله و به حرفش گوش بده قدر بابات هم بدون عزیزم