2777
2789
عنوان

اگه مادر شوهرتون همچین رفتاری کنه واکنشتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 34 پست
حداقل مجبور نیستم زیاد برم خونشون

تازه الان عقد هستی و انقدر میری اونجا؟!

بعد ازدواج که بدتره🤦🏻‍♀️رفت و امدت کم کن از همین حالا

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه الان عقد هستی و انقدر میری اونجا؟! بعد ازدواج که بدتره🤦🏻‍♀️رفت و امدت کم کن از همین حالا

آخه نمیشه شوهرم میخواد پیشش باشم من خودمم دلم نمیخواد برم ولی مجبورم بعد ازدواج هفته ای یبار میرم ی چایی میخورم میام خونم

آخه نمیشه شوهرم میخواد پیشش باشم من خودمم دلم نمیخواد برم ولی مجبورم بعد ازدواج هفته ای یبار میرم ی ...

کسی که زیاد می ره جایی و می مونه نباید توقع داشته باشه که خیلی باهاش مثل مهمون تازه از راه رسیده برخورد کنند

این زیاد رفتن مادر شوهرتون رو خسته و کلافه می کنه و نتیجه ش هم میشه این دلخوری شما و مادر شوهری که حق داره با هر کسی که میاد و میره نخواد به شما هم تعارف کنه

خب تو اونجا بودی دیگ اونا جدید اومدن  من اصلا ناراحت نمبشم  خودمو صابخونه اونجا میدونم چ ...

دخترشم..دختر اون خونس

چرا باید هی بهش تعارف کنه که شیر بیارم براتون؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان مجبورم ب خاطر همسرم کوتاه بیام

البته به نظر میاد اونی که کوتاه میاد مادر شوهرتونه که مجبوره بودن های وقت و بی وقت شما رو تحمل کنه  

شوهرتون اگر خیلی شما رو دوست داره باید طوری مدیریت کنه که بخاطر اینکه دوست داره شما رو زیاد ببینه باعث نشه شما از چشم بیفتید. یکبار شما برید خونه ایشون و یکبار ایشون بیان یکبار هم بیرون قرار بذارید

دخترشم..دختر اون خونس چرا باید هی بهش تعارف کنه که شیر بیارم براتون؟

تازه اومده خب 

ما ک دامادو غریبه میدونیم و جلوش هی تعارف میکنیم 

دیگ مسلما ب دختر ودامادش هی تعارف میکنه چون تازه اومدن .

باید این خانوم ازاول خودش اونحا راحت باشع 

خونه مادرشوهر میری میمونعقد هس ولی دختر میاد ومیره

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

من سر همین اخلاق هاشون از چشمم افتادن کاری بهشون ندارم ولی همینکه دیگه مثل سابق نیستم به ضررشون شد

هرچقدر هم تلاش کنن دیگه مث قبل نمیشم، دیگه تموم شد

لیاقتشون کمتر از حد توجه و احترام من بود

خوبه مادر شوهرت یه تعارف کرده،ماجرای منو بخون:

اول ماه رمضون ما تازه از سفر برگشته بودیم و روزه نبودیم.رفتیم خونه مادرشوهر عید دیدنی.خواهرشوهرمم اونجا بود.اصرار کردن شام بمونین.

برا افطاری یه آشی درست کرده بود که من فقط اسمشو شنیده بودم و تا حالا نخورده بودم.سفره پهن کردن،اندازه خودشون و پسرم ظرف آوردن .نشستن خوردن و فقط پسرمو‌ از همون اول هی تعارف کردن بیا بخور.شوهرمم کلا از آش بدش میاد.من و دخترمم همینجور نگاه میکردیم.وسطاش بهمون گفت نمی‌خورین شماها؟

گفتیم نه.😑

دخترم رفت تو گوشیش.منم رفتم اتاق دیگه سراغ نمازم.

بعدا دخترمم گفت اینقدر دلم‌ ازون آشه میخواست.چرا برا ما نیورد یا تعارف نکرد؟😮‍💨

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

البته به نظر میاد اونی که کوتاه میاد مادر شوهرتونه که مجبوره بودن های وقت و بی وقت شما رو تحمل کنه & ...

خواهر شوهر منم چند ماهه عروس عقد کرده داره،شبانه روزی اونجاست.یبار با شوهرش بره خونه خودشون دوباره برمیگرده.خواهرشوهرم طفلی میگه دلم لک زده برا آرامش اونوقتام.نمیشه هم چیزی بگم😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

خواهر شوهر منم چند ماهه عروس عقد کرده داره،شبانه روزی اونجاست.یبار با شوهرش بره خونه خودشون دوباره ب ...

دقیقا خیلی این رفتن و موندن عواقب داره

طرف بالاخره خسته و کلافه می شه و یه جوری باید اعتراض خودش رو نشون بده و حق هم داره

طرف عقد نکرده میره اتراق می کنه و احساس ملکه شدن هم بهش اضافه کنی دیگه ببین دل اون صاحبخونه بدبخت چه خونی میشه