خانمها وبعدخب خودمون اقایون چون میدونید این سایت متعلق به خانمها هستش من در مورد این سایت میخوام صحبت کنم ایندسایت یکی از شناخته شده ترین سایتهای در حال حاضر ایرانه یک سایت دیگرم هستش که خیلی شلوغه به حد این که ادم سرسام میگیره . خیلی میتونه موثر باشه تو شناخت روابط خانوادگیتون خیلی میتونه تو تبادل نظر باهم چیز یاد بگیرید شما تا از پیله خودتون در نیایید مشکلتون حلونمیشه مادامیکه نگاهتون جنسیتیه بخدا مشکل حل نمیشه ببینید چقدر وختر مجرد اینجا است قبلا یه دختر میومد میگفتن تو اینجا چیکار میکنی یه بار یه خانمی تاپیک زده بود لاببلاپلاستیدمن فکر کردم از ابن عمل های پلاستیکی هست روی بدن صور خاطرم نیست یه چیزی گفتم بعدش گفتم این اصلا چیه خوددصاحب تاپیک گفت عمل زیبایی واژن بخدا من جانماز اب نمیکشم ولی خجالت زده گفتم من نمیدوتستم الان مام بیرون و ببخشید امدم بیرون ولی چقدر این خانم قشنگ عمل کرد چقدر عالی بود اینها نشانه رشد هستش انقدر نگید تو اینجا چه میکنی پریروز خانم مدعیه مشاور و روانشناسه به من گفت برو بیرون تو ماخودمون حل میکنیم خانمی که تاپیک زده بود با ابی منو دعوت کرده بود به تامیک گفتم باشه تو حل کن اخرش ننردیک به ۵ تا کامنت از دو طرف وقتی خلوت شو اون خانم از راه نمایی من تشکر هم کرد . در اخر میخواهم بگم تا خلاف کسی ثابت نشده اجازه بدین این تبادل نظره ادامه پیدا بکنه
بیخیال فکر نکن راحت از نظر دادن بعضی از خانمها میشه در اورد وقتی خانمی میگه زن داداشم پوشش خوب نیست ...
ده نفر دیگه ام نظرات دیگه ای میدن !
این یعنی هر کسی نسبت به شرایط زندگی خودش و باور هاش و عقایدش نظرش متفاوت میتونه باشه و همین که به جمع بندی نمیرسه متوجه میشه که اصلا یه چیز ثابتی نیست
بابا از مسافرت بر نگشت 🚗بابا در راه نان جان داد 🍞 آدم قلب دارد 🫀عکس پدر روی سنگ قبر است ⚰️من در آستینِ دوستان مار دیدم 🐍 قلب با زبان زخم میخورد 🗣️خانه ما سوت و کور است 🏡ما هر سال به مسافرت نمیرویم 🧳من خدا را دوست دارم 🕋 درخت با اره بریده میشود 🪚 کلبه با چوب درست میشود 🏕️سختی انسان را قوی میکند 💪 مهربانی روح آدم را زیبا میکند 👻بخشش انسان را رها میکند 🧘♂️
دوست عزیز میگم گفته خانمها ماشین در حد سه میلیاردچی پیشنهاد میدین خانمها رو مخاطب قرار داده
منم دارم میگم این آقا احمقه خوب 😂
چون این اصلا دلبری نیست !
بابا از مسافرت بر نگشت 🚗بابا در راه نان جان داد 🍞 آدم قلب دارد 🫀عکس پدر روی سنگ قبر است ⚰️من در آستینِ دوستان مار دیدم 🐍 قلب با زبان زخم میخورد 🗣️خانه ما سوت و کور است 🏡ما هر سال به مسافرت نمیرویم 🧳من خدا را دوست دارم 🕋 درخت با اره بریده میشود 🪚 کلبه با چوب درست میشود 🏕️سختی انسان را قوی میکند 💪 مهربانی روح آدم را زیبا میکند 👻بخشش انسان را رها میکند 🧘♂️
سلام به عنوان به آقای متاهل منو راهنمایی کن ..ببین مشکل من مشکل ۹۰ درصد زوج های ایرانه، چرا یه مرد خودشو برای بقیه به آب و آتیش میزنه ولی برای زن خودش بی تفاوته؟؟ دلیلش چیه که شوهر من وقتی تو جمع خانواده خودشه انقد شاد و شنگول میشه با خواهر و خواهر زاده هاش شوخی میکنه قربون صدقه شون میره باهاشون بازی میکنه ولی تو خونه بل من کسل و بی حوصله س ....باهاش شوخی میکنم و حرف میزنم ادامه نمیده ..خواهرش مریض بشه خودشو هرجا باشه میرسونه خواهر رو میبره دکتر ولی من مریض بشم باهام نمیاد.... به خواهرش تو چت مثلا میگه باشه عزیز داداش قربونت بشم ولی با من سرده🙁 بعد خودشم دقیقا میدونه خواهرش اینو به یه ورشم حساب نمیکنه ها، وقتی هم اعتراض کنم میگه من دوست دارم ..این دوست داشتن نیست ولی
سلام به عنوان به آقای متاهل منو راهنمایی کن ..ببین مشکل من مشکل ۹۰ درصد زوج های ایرانه، چرا یه مرد خ ...
اول این که من هم جنس شوهرتم دلیل نمیشه شوهرشما بنا باشه هر اشعالی باشه بخواهی منو زیر سوال ببری اگر ننیتونی جلوی شوهرت در میای بخواهی به منتوهین کنی شوهر تو درک صحیحی ل از زندگی دونفره نداره اگر شعور داشت به اول به تو محیت میکرد مسایل خونشو حل میکرد حالا تو ارتباط با اقوام و فامیل هم لودگی و محبت میکرد اشکال نداشت ابن ادم درک و فهمی نداره ومتاسفانه یه بخشی از پسرها همین هستن یه دختری مانند تو رو میشناسن که اهل خیانت نیستن و برای زندگی تو خونشون بچه اوردن میخواهن بعد بتونن به کثافت کاریشون بپردازن این فقط مختص به شما نیست یعنی اون ننیره یه دختر مثل خودش پیدا کنه تووخونه پدری روابط غیر متعارف داره . شما هم حق ترک یک همچین ادم هول بیخودی رو داری شوهر اول چیزی رو که باید تو زندگی داشته باشه حمایت از زنش اکر حمایت از زنشو نداشته باشه اونوادم بدرد نمیخوره میدونی حمایت از زن چیه ۲۰ سال میش مادر من تهمت دزدی به زن من زد حالا زن من کیه بماند تو خونه پدری طلا مثل پشگل زیخته بوده ۱۳رسال میش اون طلا رو تو کشو مادرم دیدم مادرمو ۱۳ سال ندیدم ۴ سال همسرم فوت کرده فقط این یعنی حمایت نه اون اشغالی که تو اسمشو گذاشتی شوهر .
تو داری نسبت به منمیدی فکر میکنی من احمقم نمیفهمم وقتی بدات وقت گداشتم برای به من نیگی من به تو گفتم اشغالی شوهرتوهم اسعاله والا بهت اخمیت میداد الان بگم شوهرتواشغال تیست حقداره بهت اهمیت نمیده