2777
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 66 پست
تنفر  من از کسی نفرتی ندارم اما این‌ یه قاعده تو سایته‌  شما هم رفتار هم جنس هاتون‌ رو ت ...

رفتار های هم جنس هام دید دیگه ای نمی‌خواد ! 

رفتار ها کاملا واضح هستش ! 

یه سری ها خیمه زدن و درخواست دوستی میدن! 

یه سری ها داخل تاپیک هایی که محتویات کاملا زنانه هست نظر میدن 

نی نی سایت هم جامعه خودمونه نمی‌تونیم ازش فرار کنیم  

فرهنگ سازی کردن به این شکل نیست که از سایت آقایون حذف بشن ! 

اینایی که اینجا دارن اذیت میکنند همونایی هستند که خیابون رو واسه خانوما نا امن میکنند 

کاریش هم نمیشه کرد و خداروشکر نی نی یار ها همیشه در صحنه هستند و کافیه کوچیک ترین گذارشی بزنی ! 

بخاطر اینا نباید بقیه اقایونی که بدون هیچ آزاری دارن فعالیت توهین بشنون یا رفتار ناپسندی ببینن! مگر این که رفتار نا پسندی داشته باشن!

بابا از مسافرت بر نگشت 🚗بابا در راه نان جان داد 🍞 آدم قلب دارد 🫀عکس پدر روی سنگ قبر است ⚰️من در آستین‌ِ دوستان مار دیدم 🐍 قلب با زبان زخم میخورد 🗣️خانه ما سوت و کور است 🏡ما هر سال به مسافرت نمی‌رویم 🧳من خدا را دوست دارم 🕋 درخت با اره بریده می‌شود 🪚 کلبه با چوب درست میشود 🏕️سختی انسان را قوی می‌کند 💪 مهربانی روح آدم را زیبا می‌کند 👻بخشش انسان را رها میکند 🧘‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکه من گفتم نباید اینجا باشی ؟

والا حرف شما با حمله به من فرقی نداشت من که صحبت راجع به اون اقایی که نیت بد داره نکردم اون مشخص میشه میگم منوهدفم اینه حصور  اقایون میتونه کمک باشه همین  

والا حرف شما با حمله به من فرقی نداشت من که صحبت راجع به اون اقایی که نیت بد داره نکردم اون مشخص میش ...

حضور هر شخصی می‌تونه کمک کننده باشه 

مهم نیست چه جنسیتی داره ! 

فقط باید تابع قوانین سایت باشه

بابا از مسافرت بر نگشت 🚗بابا در راه نان جان داد 🍞 آدم قلب دارد 🫀عکس پدر روی سنگ قبر است ⚰️من در آستین‌ِ دوستان مار دیدم 🐍 قلب با زبان زخم میخورد 🗣️خانه ما سوت و کور است 🏡ما هر سال به مسافرت نمی‌رویم 🧳من خدا را دوست دارم 🕋 درخت با اره بریده می‌شود 🪚 کلبه با چوب درست میشود 🏕️سختی انسان را قوی می‌کند 💪 مهربانی روح آدم را زیبا می‌کند 👻بخشش انسان را رها میکند 🧘‍♂️
تو این ۱۵ سال برات باید عادی میشد این قضیه که ناخودآگاه نسبت به مردا به خاطر یه سری اقایونی که اینجا ...

اقای محترم من اصلا کار به اون افراد ندارم اونها هم هستن موردی بود که اومد با یک ترفندی زد و برد  به هفته نشده جواب خانمها رو نمیتونست بده  من دارم‌میگم مردها میتونن کمک کنن اصلا بحث اونهادکه نیت بدی دارن به من ارتباطی نداره خانمی امده میگه تو ماچه خواری باشه من فقط به اون گفتم اره تو نظرته ولی تو که مردی تا الان ده خط نوشتم برات خیلی شرایط شما فرق میکنه 

حضور هر شخصی می‌تونه کمک کننده باشه  مهم نیست چه جنسیتی داره !  فقط باید تابع قوانین سای ...

خیلی اشتباه میکنی جنسیت مهم نیست الان تمام تفکر خانمها یک طرفه است برای همین نمیتونن تو زندگیشون مشکلشونو حل کنن بیان روحیات مرد خیلی مهمه قوانین و تو راهنمایی رانندگی هم رعایت نکنی ماشینت چپ میشه 

اقای محترم من اصلا کار به اون افراد ندارم اونها هم هستن موردی بود که اومد با یک ترفندی زد و برد &nbs ...

یه قانون نانوشته وجود داره که تو این سایت توی بحث خانوم و آقا همیشه حق با خانومه ! 

مگر این که توهینی در کار باشه 🫠

در مورد بقیه متن هم که نظر قبلیم رو گفتم 

خیلی اشتباه میکنی جنسیت مهم نیست الان تمام تفکر خانمها یک طرفه است برای همین نمیتونن تو زندگیشون مشک ...

اگر یکم دقت کنی منظورم اینه تو این سایت جنسیت مهم نیست که آقا باشه یا خانوم باشه ! 

تفکر خانوم ها یک طرفه نیست

تفکر خانوما در قالب یک خانوم بدون آگاهی از جنس مرد هستش! 

بر طرف کردن مشکلات زندگی هم که بستکی به نوع مشکلات داره! 

نمیشه تمام مشکلات رو عدم آگاهی زن از مرد دونست ؛ 

چون بیشتر تاپیک هایی که اینجا میبینم و از مشکلاتشون میگن عدم آگاهی مردا از زنای هستش ! 

که اگر انقد گیر به حضور مردا ندن 

حداقل این اقایونی که اینجا هستند خیلی چیزا رو یاد میگیرن 

و اینم بگم نظر شما ام درسته خیلی از اقایونی که اینجا هستند می‌توانند چیزایی رو  رو با تاپیک کردن یاد بدن !

یه قانون نانوشته وجود داره که تو این سایت توی بحث خانوم و آقا همیشه حق با خانومه !  مگر این که ...

ولی من این قانون و دوست عزیز شکوندم درست میگی ها تو فکر میکنی من نمیفهممت خوبم متوجه شدم روحیاتتو خوبه اتفاقا احساس  میکنم ادم محکمی هستی . اسمتو تو ذهنم یه گوشه نگه میدارم ولی یه سوال یکسال پیش یهداقایی اومده تامیک زده که خانمها من میخوام یه ماشین بخرم حدود  ۳میلیارد چی بخرم خوبه یه مرد این سوال و کرده از خانمها چه برداشتی داری

ولی من این قانون و دوست عزیز شکوندم درست میگی ها تو فکر میکنی من نمیفهممت خوبم متوجه شدم روحیاتتو خو ...

مثل این میمونه بری تو بوتیک در خواست مرغ کنی ! 😐

وقتی می‌دونی در صد کاربرای اینجا خانوم هستند چرا باید اینجا مطرح کنی

این باید می‌رفت تو ددی سایت مطرح میکرد سوال رو ! 

نوع سوال مشکل داشت 

منو گرفتی.    خدایی داری اذیت میکنی پس باشه

نه والا چه اذیتی؟

افرین حتی گفت خانمها اولش معلومه داره دلبری میکنه دلبر خرش هم هست 

والا ندیده بودم یک آقا خانوما رو مخاطب قرار سوالش قرار بده بشه دلبری 

این بیشتر احمق بود اینجا سوال پرسیده بود تا دلبری کردن 🫡😂

نه والا چه اذیتی؟

بیخیال فکر نکن راحت از نظر دادن بعضی از خانمها میشه در اورد وقتی خانمی میگه زن داداشم‌ پوشش خوب نیست ۱۰ نفر میگن سرت تو زندگی خودت بلشه یعنی اونهام مثل زن دادشه هستن