2777
2789
عنوان

نی نی سایت

587 بازدید | 66 پست

خانمها وبعدخب خودمون اقایون چون میدونید این سایت متعلق به خانمها هستش من در مورد این سایت میخوام صحبت کنم ایندسایت یکی از شناخته شده ترین سایتهای در حال حاضر ایرانه یک سایت دیگرم هستش که خیلی شلوغه به حد این که ادم سرسام میگیره . خیلی میتونه موثر باشه تو شناخت روابط خانوادگیتون خیلی میتونه تو تبادل نظر باهم چیز یاد بگیرید شما تا از پیله خودتون در نیایید مشکلتون حلونمیشه مادامیکه نگاهتون جنسیتیه بخدا مشکل حل نمیشه ببینید چقدر وختر مجرد اینجا است قبلا یه دختر میومد میگفتن تو اینجا چیکار میکنی یه بار یه خانمی تاپیک زده بود لاببلاپلاستیدمن فکر کردم از ابن عمل های پلاستیکی هست روی بدن صور خاطرم نیست یه چیزی گفتم بعدش گفتم این اصلا چیه خوددصاحب تاپیک گفت عمل زیبایی واژن بخدا من جانماز اب نمیکشم ولی خجالت زده گفتم من نمیدوتستم الان مام بیرون و ببخشید امدم بیرون ولی چقدر این خانم قشنگ عمل کرد چقدر عالی بود اینها نشانه رشد هستش انقدر نگید تو اینجا چه میکنی پریروز خانم مدعیه مشاور و روانشناسه به من گفت برو بیرون تو ماخودمون حل میکنیم خانمی که تاپیک زده بود با ابی منو دعوت کرده بود به تامیک گفتم باشه تو حل کن اخرش ننردیک به ۵ تا کامنت از دو طرف وقتی خلوت شو اون خانم از راه نمایی من تشکر هم کرد . در اخر میخواهم بگم تا خلاف کسی ثابت نشده اجازه بدین این تبادل نظره ادامه پیدا بکنه

سلام آخه اینجا بیشتر واسه مشکلات زنان و بارداری و این مسائله حالا درسته کاربرد اصلی سایت تغیر کرده و به سمت درد دلا و حرفای خانمانه رفته ولی حضور آقایون خیلی جالب نیست . شما خودتون میدونید آقایون چقد از هر موقعیتی که جمعی خانم حاضر باشن سواستفاده میکنن برای همین با دیدن یه مرد همه جبهه میگیرن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمله بندیتون و املاتون خوب نیست ، من خیلی جاها رو متوجه نشدم 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

برای من توصیح بده مظلوم نمایی رو میگی باشه 

ببین آقای محترم روزانه هزار تا کاربر آقا با همین ادبیات و عنوان وارد سایت میشن 

آخرشم خودشونو‌ نشون میدن با رفتارشون

پس این حرفا تکراری شده 

شرط میبندم ۳ ماهم نمیتونی دووم بیاری 

ادبیات قلمبه سلمبه که همیشه به کارت نمیاد 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰

من ب شما اعتماد دارم لطفا اگر میتونید کمک خانما کنید و با حرفتون گره از مشکلات باز کنید دریغ نکنید مثل یک برادر

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
سلام آخه اینجا بیشتر واسه مشکلات زنان و بارداری و این مسائله حالا درسته کاربرد اصلی سایت تغیر کرده و ...

احازه ندید خیلی کم شدن فهمیدن نباید ورود کنن راجع به اینم نیگم مسایل خصوصب و حسمانی خانمها که من مرد بخواهم وارد بشم که زنو مادر وخواهر و دختر خودم درگیرش هستن والا چیبگم ادم چقدر میخواهد رذل بلشه ولی بخدا اگر ادم درستی بلشه خیلی میتونه کمک فکری بلشه ساعت ۵ صبح من از خانومی پستی دیدم بخدا نتیجهدچهلدسال تحقیق من هستش بخدا خیلی از جواب خانمها در مورد خیانت تو اون پست هستش اخه فقط خیانت که نیست مادر شوهر اعتیاد بر خورد فیزی کی شما تا حس من مرد و نداشته باشید راه مقابله رو پیدا نمیکنید 

احازه ندید خیلی کم شدن فهمیدن نباید ورود کنن راجع به اینم نیگم مسایل خصوصب و حسمانی خانمها که من مرد ...

والا راست میگی گاهی وقتا خیلی نظر یه مرد میتونه کمک کننده باشه برای یکسری از مشکلات . ولی خب سو استفاده میکنن . اگه شعور داشته باشن که تو تاپیک های نامربوط نرن که دیگه مشکلی نداریم . 

مشکل از شعور و فرهنگه 

ولی باز خیلی سایتها هستن که مختلطن آقایون اینورا نیان بهتره 

الانوگوجه سبز نطرش اینه خبرنظرها همین جوریه متفاوته مدعیه که تو برایرفریب امدی متاسفانه اینم میتونه باشهدبزارید یه محمد هژیر هموبیاد به نیت فریب ولیدخبرهمینم چالشه جلوش بایستید یاواین‌محمد هژیره بازی فریب و میبره یا شما فکت دارم گوجه سبز الان تاپیک میزنه نیگه تو این کامنتت هم فریبه من فکت براتون میارم که اینجا تو نینی سایت کی اوند زد و برد . بازم میان مردها چون قانونونینی سایت مجاز کرده

والا راست میگی گاهی وقتا خیلی نظر یه مرد میتونه کمک کننده باشه برای یکسری از مشکلات . ولی خب سو استف ...

دزسنه منم همین و میگم شما هم متوجه میشین این شما رو تو اجتماع اگاه میگنه

ببین آقای محترم روزانه هزار تا کاربر آقا با همین ادبیات و عنوان وارد سایت میشن  آخرشم خودشونو‌ ...

درود بر یکی از مرد ستیز های سایت که همیشه تو تاپیک های مختلف میبینمش 🙂

و هیچوقت تغییر نمیکنه عقایدش 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

دزسنه منم همین و میگم شما هم متوجه میشین این شما رو تو اجتماع اگاه میگنه

منکه شخصا خیلی اگاهم . شما زحمت نکش 😄

فقط تاپیکهایی برو که مربوطه و نظراتی بده که کمک کنندست . 

بالاخره مردی و تو جمع زنونه جات نیست وگرنه بهت میگیم خاله هژیر 😁