2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

خواب دیدم خونه عمم بودم بعد شوهر عمم که سه هفته پیش فوت شده همینطور تو خونشون بود سالم و خوب همینطور اعضا خوانوادش هم حتی میدونستن اونجاست و هرکاری ما میکردیم میومد و مداام صحبت میکرد یچیزای عجیبی میگف مثلا گف من از نور رد شدم از فلان جا رد شدم ولی از تونل بهشت نتونستم رد بشم هنوز یا طرح های روی قالیچه میگف این خدا هست و یه داستانهایی می‌گفت عجیب و من یادم نیست حتی سر سفره هم کنار ما نشست و مداام حرف میزد عمم حالتی به من میگف این هرروز انقد صحبت میکنه باور نکن و....

باز دوباره خواب دیدم خونه پدربزرگم بودیم که یه ساله فوت شده اونجا شلوغ بود خیلی شلوغ اونم فوت شده بود مثلا ولی من یه نظر روی تختش تو اتاقش دیدمش یکدفعه دیدم چشاش بیرون زده و چپ شده خیلی ترسیدم ترسناک بود خییییلی یکدفعه دیدم بزرگترای فامیل همه پا شدن گفتن فاتحه بخونید همه فاتحه بخونید بختک افتاده روی مرده و این خیلی بده همه گریه میکردن و فاتحه میخوندن براش

منم میدیدم باز پدربزرگم رو احساس میکنم بقیه هم میدیدن مثلا از دنیا رفته بود ولی نصفش اینجا بود میدونی یعنی حالتی مثلا روح کامل از بدنش جدا نمیشد

بعد سفره غذا هم پهن بود انقد شلوغ بود تند تند مردم میومدن سر سفره میخوردن باز ی گروه دیگ میومدن 

خواب دیدم خونه عمم بودم بعد شوهر عمم که سه هفته پیش فوت شده همینطور تو خونشون بود سالم و خوب همینطور ...

اولابنده خداآدم خوبی بوده ولی خوب یه گناهانی چه کوچک وچه بزرگ توکارنامه اش داره وتوخونش بوده به خونه وخانواده علاقه داشته بعدشمام یادت نمیاداونوبهش میگن مهرسکوت که خدافعلانمیخوادشمایادت بیفته ولی درکل یجورنگرانی داره که خانواده اش کارهاشونوخوب پیش ببرن

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
اولابنده خداآدم خوبی بوده ولی خوب یه گناهانی چه کوچک وچه بزرگ توکارنامه اش داره وتوخونش بوده به خونه ...

ممنون عزیزم میشه اون یکی خوابمم تعبیر کنی

باز دوباره خواب دیدم خونه پدربزرگم بودیم که یه ساله فوت شده اونجا شلوغ بود خیلی شلوغ اونم فوت شده بو ...

احساس میکنم پدربزرگت سفره داربوده حالایابرای خانواده یابرای دیگران ولی یه حق الناسی به گردنشه...اون شلوغی هم مردم به خوبی از ش یادمیکنن یاازخوبیهاش ازسفره داریش ازخیربودنش

احساس میکنم پدربزرگت سفره داربوده حالایابرای خانواده یابرای دیگران ولی یه حق الناسی به گردنشه...اون ...

راستش نه سفره دار نبوده بنده خدا الان بچه هاش نفرینش میکنن بخاطر ارث و... همشون افتادن بجون همدیگه 

راستش نه سفره دار نبوده بنده خدا الان بچه هاش نفرینش میکنن بخاطر ارث و... همشون افتادن بجون همدیگه&n ...

شلیدبه دیگری بخشده بعصی وقتهاخانواده بی نصیبن