2777
2789
عنوان

خانمای متاهل و پخته بیان

315 بازدید | 17 پست

من و شوهرم هر هفته میریم خونه پدر شوهرم (ک بخاطر رفتار برادرشوهرم تصمیم دارم کم کم کمش کنم) و الان چند وقته هر وقت من میرم اونجا شبش میریم شب نشینی از اونجا و و ب میزبان میگن لیلا (من) دوست داشتم برم خونشون (درحالی من بعضی هاشونو اصلا نمیشناختم) 

و جاریمم ک طبقه پایین خونه پدر شوهرمه ب شوهرش میگه بخاطر لیلا رفتم 

ظاهرا همشون ب پای من میزارن

در حالیکه خودشون دوست دارن برن ولی چون برادر شوهرم و پدر شوهرم راضی نیستن میزارن روزی من میرم میرن (منم دوست دارم برم ها ولی بدم میاد هم پیش مهمان هم خانواده خودشون طوری وانمود میکنن انگار من زورشون کردم بریم و...) 

شمام جای من بودین حس بدی بتون دست میداد؟ 

و اینکه از این ب بعد باشون میرفتین؟ 

من تصمیم دارم دیگ نرم و بگم خونه خودتون راحت ترم(از چند روز پیش با رفتار برادر شوهرم ک تاپیک قبلم هست این تصمیم و گرفتم) 

اینا چرا کلا نرمال نیستن؟؟؟؟خب میرین شب نشینی چه لزومی داره به میزبان بگن به اصرار لیلا اومدیم؟حرف نزنن نمیشه؟

والا حق داری ....من بودم شاید سری اول که گفتن شوکه میشدم و جوابی نمیدادم اونجا ولی بعد برگشتن باهاشون حرف میزدم میگفتم یجوری برخورد نکنین انگار من به زور آوردمتون و به اصرار من بوده من خوشم نمیاد (یجوری رفتار میکنن انگار تنهایی و عقده ی رفت و آمد داری)،ولی اگه سری بعد باز تکرار کردن همونجا جلوی میزبان میگفتم واااااا مامان ،خودتون نیت کردین گفتین بریم گفتم باشه...این حرفا چیه؟یا به جاریم میگفتم اگه مشکلی داری با شوهرت لطفا منو ننداز جلو بگی بخاطر لیلا رفتم،لطفا بخاطر من کسی کاری نکنه.اگه شوهرت راضی نیست نیا ،ولی میخوای بیای اسمی از من نبر 

به نظرم رفت و آمدت رو کمتر کنی بیشتر آرامش داری چون خانوم حساسی هستی و رفتار و حرکات و حرفا روی روحیه ت تاثیر میزاره و میشینی دونه دونه حلاجی میکنی ....روی تک تک رفتارا زوم میکنی و برات مهمه ...چون خودت خانم باشخصیتی هستی و همیشه جوری رفتار میکنی طرف مقابلت احساس خوبی نسبت بهت داشته باشه و مواظب رفتار و حرف زدنت هستی .اینجوری خیلی اذیت میشی چون خیلیا هستن مطابق میل ما رفتار نمیکنن،اینجور مواقع یا باید از کنارشون رد بشی و برات مهم نباشه کی چی میگه ،خونسرد باشی بگی حالا گفته مگه چی میشه ،بزار بگن بخاطر من اومدن 

یا برای افرادی مثل  شما و من که حساسیم و برامون مهمه رفت و آمد رو خیلی خییییلی کم کنیم ،نه چشممون ببینه نه جونمون بسوزه .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا چرا کلا نرمال نیستن؟؟؟؟خب میرین شب نشینی چه لزومی داره به میزبان بگن به اصرار لیلا اومدیم؟حرف ن ...

ممنونم گلم ک وقت گذاشتی خدا هرچی می خوای بت بده 

تصمیم دارم این دفعه گفتن بریم فلان حا من بگم فردا شب برین من اومدم خونه شما ی ساعت دیگه میشینم و میرم

اگه اصرار کردن یا دلیل پرسیدن میگم حس میکنم شما بخار من میاین در صورت ی ک منم بخاطر شما میام 

ممنونم گلم ک وقت گذاشتی خدا هرچی می خوای بت بده  تصمیم دارم این دفعه گفتن بریم فلان حا من ب ...

قربونت عزیزم ....انشاالله آرامش سهم قلب مهربونت باشه

اره گلم ،فکر خوبیه ....آدم میره شب نشینی تا روحیش عوض بشه نه اینکه جنگ اعصاب داشته باشه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
نفهمیدم قشنگ چی گفتی

استارتر هر هفته یبار میره خونه ی پدرشوهرش اینا ....بعد وقتی میره اونجا میگن شب نشینی بریم خونه ی فلانی(مثلا خونه ی یکی از فامیلا) ...وقتی میرن خونه ی طرف به میزبان میگن ما بخاطر استارتر اومدیم (بخاطر عروسمون).یا جاریش به شوهرش میگه بخاطر استارتر منم همراهشون رفتم در صورتی که خودشون پیشنهاد میدن بریم خونه ی فلانی (استارتر رو عَلَم میکنن یا یجور رفتار میکنن که قصد نداشتن برن ولی به اصرار استارتر اومدن چون دوست داشته بیاد خونتون ماهم همراهیش کردیم و مجبور شدیم بیایم ).

متوجه شدی عزیزم؟

استارتر هر هفته یبار میره خونه ی پدرشوهرش اینا ....بعد وقتی میره اونجا میگن شب نشینی بریم خونه ی فلا ...

آره ممنون از توضحیت 

واااا خب چکاریه اینجور موارد باید سرسنگین بود و رابطه رو خیییییلی کم کرد😐

آره ممنون از توضحیت  واااا خب چکاریه اینجور موارد باید سرسنگین بود و رابطه رو خیییییلی کم کرد .

خواهش میکنم ....منم نظرم همینه عزیز

جایی که آرامش نداشته باشم و حرص بخورم نمیرم

از نظر من حالا که اونا اینقدر اصرار دارن بگن بخاطر شما اومدن و.....هر بار رفتی بگو خودشون که نمیان وهی را این قضیه تاکید کن بگو هر بار که میایم میارمش همديگه را ببینید ا گه من بیارمش مطمین باش سری بعد نمیگن بخاطر تو اومدن ودیگه راحت میشی از این وضعیت، وبه دید عزت واحترام به قضیه نگاه کنی که میخان بهت احترام بزارن بگن بخاطر تو اومدن هم از يه لحاظ یکم آرامش بخش تره ن

از نظر من حالا که اونا اینقدر اصرار دارن بگن بخاطر شما اومدن و.....هر بار رفتی بگو خودشون که نمیان و ...

بنظرت نرم بهتر نیست یا رک بگم ب این دلیل نمیام ک بخاطر من ب زحمت نیفتین بیاین

اگه شرایطش هست که نری نرو، اما اگه دوست داری بری وبخاطر این حرفها ناراحت میشی قبل رفتن باخنده بگو همین جا بگم هیچکس بخاطر من توام نافته وهرکی دوست داره خودش میخاد بیاد اونجا باز نگيد بخاطر لیلا اومديم ناراحت ميشن ميگن بخاطر خودمون نمیان احوالپرسی بخاطر لیلا میان